Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Szeptember végére várható a CREEPING DEATH debütáló albuma - itt az új klip!


2019-09-19

A texasi death metal bandával nemrég az Entertainment One (eOne) kiadó kötött világraszóló lemezszerződést

A Creeping Death új, 'Wretched Illusions' című stúdióalbuma 2019. szeptember 27-én fog megjelenni.

A nemzetközi death metal zene elkötelezett hívei elsősorban olyan bandák hangzásából merítenek ihletet, mint a norvég Blood Red Throne, a kanadai Gorguts és a svéd Grave. Emellett felfedezhető a Creeping Death hangzásában a korai Sepultura és a klasszikus Bolt Thrower stílusának hatása is. Ettől függetlenül persze ez a banda önálló identitással, egyedi és friss perspektívában prezentálja dalait.

A 'Wretched Illusions' a banda "csonttorő riffekkel és könyörtelen agresszivitással" teli debütáló nagylemeze; egy kollaboratív, improvizáció-központú death metal-anyag, ami a zenekar első két (nem mellesleg nagysikerű) EP-jének - 2016: 'Sacrament Of Death', 2018: 'Specter of War' - folytatása, aminek súlyos megszólalását az elmúlt évek intenzív próbái és turnéi edzettek.

Az új albumot Daniel Schmuck (Power Trip, Messengers, End Times) producelte, és Arthur Rizk (Ghostmane, Cavalera Conspiracy, Outer Heaven) keverte. A 'Wretched Illusions' megjelenik CD-n, LP-n és digitálisan is - az előrendelésről itt lehet bővebb infókat találni.

A tracklista:
01. Ripping Through Flesh
02. Captivity
03. Bloodlust Contamination
04. Sinner's Torch
05. Corroded from Within
06. Peeled From Reality 
07. World Decay
08. Wretched Illusions
09. Dawn Of Time
10. Consumed

A nagylemez első ízelítője a 'Bloodlust Contamination' dal hivatalos videoklipje. A banda közleménye így szól: "Ezzel az albummal arra törekedtünk, hogy kihívásokat állítsunk magunk elé, és új szintre emeljük bandánk hangzását. A 'Wretched Illusions' a korábbi lemezeinknél jóval ütősebb, jóval metalosabb, de ugyanakkor 100%-ig Creeping Death stílusú. A 'Bloodlust Contamination' és a hozzá tartozó videó remek reprezentációja a nagylemez intenzitásának. Nagyon hálásak és izgatottak vagyunk a lehetőségért, hogy végre bemutathatjuk nektek ezt a cuccot! Alig várjuk már, hogy összefuthassunk veletek az úton!".

Alább elérhető a 'Ripping Through Flesh' című szám hivatalos klipje is:

Szintén friss hír, hogy 2019. február 15-én újra megjelent a banda 'Specter of War' című EP-je; méghozzá 180 grammos bakelitlemezen (LP formájában most először lát napvilágot ez az album). Az újrakiadásra itt lehet leadni a rendeléseket.

A Creeping Death augusztus vége és szeptember eleje között egy kisebb észak-amerikai turnét bonyolít le, az Inter Arma társaságában. Ezt követi egy újabb amerikai körút, aminek keretében fellépnek többek közt a Slaughter Que 2019 fesztiválon (az Exodus, a Kataklysm és a Battlecross társaságában). A Creeping Death továbbá egy harmadik észak-amerikai turnéval zárja az idei évet - ezt a körutat a High On Fire és a Power Trip előzenekaraként bonyolítják le, november 7. és december 7. között. Az utóbb említett turné beosztása az alábbi plakáton olvasható:


Szeptember végére várható a CREEPING DEATH debütáló albuma - itt az új klip!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás