Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [367. rész]


2018-12-16

Acél és ezüst

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 367. rész

VISIGOTH - 'Steel And Silver'

A Visigoth nevezetű amerikai heavy / power metal banda az idei évben kiadta második nagylemezét, és lebonyolította annak európai promóciós turnéját.

A 3. századbeli nyugati gótokról (vizigótok) elnevezett Visigoth együttes 2010-ben alakult, és 2012-ben mutatkozott be, egy 'Final Spell' című EP-vel. A Destructinator, a Winterlore, a Huldra és a Killbot egykori tagjai által alapított Visigoth 2015 januárjában adta ki első nagylemezét, a 'The Revenant King'-et, amit a Metal Blade Records gondoz.

A Visigoth 'Conqueror's Oath' címmel vette fel 2015-ös debütáló albuma, a 'The Revenant King' folytatását. Az új lemezt a Metal Blade Records adta ki. Ezzel nagyjából egyidőben bonyolított le a banda egy nagyszabású európai turnét.

A 'Conqueror's Oath' 2018. február 9-én jelent meg, többféle változatban (ezek közül itt lehet válogatni).

Az új albumon a banda "még véletlenül sem igyekszik újra feltalálni a kereket, sem átdefiniálni a műfajt; ehelyett a heavy metal kortalan oltára előtt tiszteleg. Legyen szó klasszikus USPM, NWOBHM, doom vagy tradícionális epic-metal zenéről, a Visigoth büszkén viseli dalain az elődök védjegyeit". A 'Conqueror's Oath' lemez "8 vassal forgácsolt metal-himnuszt tartalmaz, melyek garantáltan kielégítik a rock 'n' roll-hordák igényeit"!

A banda a Salt Lake City-beli Boar's Nest stúdióban rögzítette az új albumot, Andy Patterson (Subrosa, Deathblow, Dreadnought, et al) hangmérnök társaságában. A keverést és a masztert Dave Otero (Flatline Audio / Satan's Host, Nightbringer, Khemmis, stb.) végezte el. A lemezborítót egy vérbeli underground metal-legenda, Kris Verwimp (Absu, Bewitched, Desaster, Horna, Moonsorrow, Skullview, Arkona, stb.) készítette.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [367. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás