Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Új dallal tér vissza a SEVENTRAIN


2019-01-09

A dél-kaliforniai metalbanda 'Now You Know' címmel adta ki új single-dalát.
 

A Seventrain együttest Eric Horton (Cage) gitáros, Dino Andino (Tourniquet) basszer, Joel Maitoza (24-7 Spyz, Shockhead) dobos, Eric Koonze (Sicarus) énekes és Dave Odegaard gitáros alkotja.

Joel Maitoza az alábbi friss hírekkel szolgált: "A Seventrain keményen dolgozik a stúdióban: készül a második nagylemez, ami 2019 elején jelenik meg, 'Back on Track' címmel. Bandánk nagy mértékben átalakult legutóbbi - kritikusok által egyébként magasan elismert -, 2014-es albumunk óta. Dalaink kétségkívül keményebb hangvételűek lettek. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden barátnak és rajongónak, akik oly türelmesen várnak az új kiadványra, és megállás nélkül támogatnak is minket. Alig várjuk már, hogy mindenki hallhassa az új nótákat!".

A Seventrain első új single-dala, a 'Now You Know' január 9-én látott napvilágot. A dal hivatalos videoklipje - amit a kaliforniai Golden Track Stúdióban forgattak, Brave Brands producelésében - lentebb elérhető:

A Seventrain bemutatkozó albuma 2014. február 14-én jelent meg az USA-ban, Európában és Japánban, a banda saját kiadója, a So. Cal Records jóvoltából (de digitális formában is elérhető az iTunes-on, az Amazon-on és a CD Baby kínálatában). A lemez 36. helyen végzett a CMJ Loud Rock toplistán, és rendszeresen sugározzák a különböző / helyi globális rádióállomások. 

A debüt-album megjelenése óta a Seventrain számos turnét lebonyolított - többek közt, mint a Pat Travers- és a Michael Schenker-banda, valamint a Skid Row, a Black Star Riders, a Saving Abel, a Red Dragon Cartel, a Saliva és a Puddle Of Mudd előzenekaraként. A csapat annak idején egy 'Bittersweet Seduction' című videoklippel mutatkozott be, de később videót forgattak a ‘Broken’ című single-dalhoz is - ezek köszönhetően is jelölték őket a 2014-es San Diego Music Awards 'Legjobb Hard Rock Albumának' járó díjára.

Bővebb infók, hírek a bandáról a www.seventrain.net oldalon olvashatók.

 

 

Új dallal tér vissza a SEVENTRAIN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás