Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Pénteken új albummal jelentkezik a Chicago-i WARFORGED zenekar - végighallgatható az 'I: Voice'


2019-05-07

A Warforged a The Artisan Era kiadóval kötött lemezszerződést első nagylemezére.

A Warforged 2019. május 10-én adja ki bemutatkozó, 'I: Voice' című nagylemezét, ami a banda 2014-ben megjelent, debütáló EP-jének ('Essence Of The Land') folytatása lesz.

Új lemezszerződése kapcsán a következőket közölte a Warforged: "Boldogan jelentjük be, hogy a The Artisan Era kiadóval közösen dolgozunk debütáló, 'I: Voice' című albumunkon. A 9 számos, 73 perces koncept-album ott folytatódik, ahol 2014-es kiadványunk, az 'Essence of the Land' véget ért; egyben ez lesz az első része egy nagyszabású történetnek, ami az álmok és az emlékek összefonódott szövevényeit meséli el. Zenei tekintetben minden rajta lesz ezen a lemezen, ami az 'EOTL'-t jellemezte; viszont ezúttal még dinamikusabb, érzelmileg még változatosabb zenei és dalszövegi témákra kell számítani. Malcolm & Mike kiváló munkát végez a TAE kiadónál - alig várjuk már, hogy közös munkánk meghozza a gyümölcsét, és végre bemutathassuk nektek az új dalokat!".

A 'I: Voice' című albumon egy illusztris vendég-felállás gyűlt össze. Név szerint az alábbi zenészek jutottak szerephez:

Dallas Toler-Wade – ének (Narcotic Wasteland, ex-Nile)
Kee Poh Hock – gitár (Native Construct, Replacire)
Christian Muenzner – gitár (Alkaloid, ex-Obscura)
Dan Gargiulo – gitár (Artificial Brain, Revocation)
Danny Rodriguez – ének (Through The Eyes Of The Dead, Roman Ring)
Navene Koperweis – gitár (Entheos, Fleshwrought)
Eddie Limperis - ének (Barren Heir)
Stevie Boiser – ének (Inferi, Tethys, Equipoise)
Kevin Hufnagel - gitár (Gorguts, Dysrhythmia)
Austin Isaac Peters – gitár (Outrun The Sunlight)
Will Smith – ének (Artificial Brain)
Tymon Kruidenier – gitár (Our Oceans, ex-Exivious, ex-Cynic)
Craig Bruenger – upright basszus (Ahtme)
Nate Madden – gitár (Immortal Bird, Roman Ring)

A lemez alább látható borítóját Samuel Nelson (Stigma Art / First Fragment, Virvum, Un, stb.) készítette. Már önmagában az is beszédes, hogy egy ilyen illusztris vendég sereg szerepel a 'I: Voice' dalaiban, de ezek a szerzemények ettől függetlenül is garantáltan minőségiek. Elsősorban az Opeth, a Portal és a Lantlos rajongóinak ajánlott ez a lemez, aminek borítója és dallistája így néz ki:

01. We’ve Been Here Before
02. Beneath The Forest Floor
03. Cellar
04. Nightfall Came
05. Voice
06. Eat Them While They Sleep
07. Willow
08. Old Friend
09. The Color Of My Memory

Az albumot itt lehet előrendelni különféle változatban. Íme a 'Voice' és a 'Nightfall Came' című számok videoklipes premiere, plusz az első lemez-ízelítő és a teljes stream:

A Warforged zenekar felállását Adrian Perez (ex-Enfold Darkness) énekes-billentyűs, Jace Kiburz (Vukari) és Max Damske (Screams Of Winter) gitárosok, Alex Damske (Screams Of Winter) basszer és Jason Nitts (Roman Ring) dobos alkotja.


Pénteken új albummal jelentkezik a Chicago-i WARFORGED zenekar - végighallgatható az 'I: Voice'
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás