Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Far' című albummal tér vissza a STORMLORD - Havancsák Gyula illusztrálta a borítót


2019-05-17

Az olasz extrém / epic metal banda a Scarlet Records jóvoltából adja ki következő albumát.

A közel két évtizede fennálló Stormlord együttes - ami az évek során olyan klasszikussá vált albumokat adott ki, mint az 'At the Gates of Utopia' és a 'The Gorgon Cult' - a Scarlet Records kiadó szárnyai alatt tér vissza. Az extrém metal zenét epikus elemekkel ötvöző, olasz származású csapat készen áll, hogy visszanyerje a régi rajongók szívét, és meghódítsa az új fanokat. A banda öt év után rögzített új albumot; mégpedig a Time Collapse (Riccardo Studer) és az OuterSound (Giuseppe Orlando) stúdiók falai között. A visszatérő, 'Far' címet viselő lemez hanganyagának keverését szintén Orlando és Studer végezte.

Cristiano Borchi frontember és Francesco Bucci basszusgitáros az alábbi közleményt adta: "Akik követtek minket az évek során, azok tudják, hogy sosem szerettük ismételni önmagunkat; hogy minden egyes albumunk más "színei" vannak, de mégis mindegyik epikus elemekkel gazdagon fel van vértezve. Jelen esetben azt jelenthetjük ki, hogy a következő lemez zeneileg lényegretörő, ütős és tökös lesz. Harcra fel!".

A 'Far' albumot 2019. május 24-én adja ki a Scarlet Records. Az új lemezre tíz vadonatúj himnusz került fel - "kétségkívül ezek a banda eddigi leggyorsabb és legagresszívabb kompozíciói, melyek epikus beütéssel és a lehető legjobb nagyzenekari témákkal vannak felszerelve". Dalszövegek tekintetében ősi római témák, mediterrán mítológiák történetei fedezhető fel; de a 'Cimmeria' című dalban például a legendás Robert E. Howard (a Conan, a barbár szerzője) előtt tiszteleg a banda.

Az új album alább látható borítóját a híres magyar művész, Havancsák Gyula (Destruction, Annihilator, stb.) készítette:

 

A tracklista:
01. Leviathan
02. Mediterranea
03. Far
04. Sherden
05. Crimson
06. Cimmeria
07. Invictus
08. Romulus
09. Vacuna
10. Levante

Az első két ízelítő, a 'Leviathan' és a 'Far' című szám szöveges videója itt megtekinthető:


'Far' című albummal tér vissza a STORMLORD - Havancsák Gyula illusztrálta a borítót
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás