Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [368. rész]


2018-12-19

Ma egy egészen friss all-star csapat játszik rovatunkban, a zenei sokszínűség jegyében.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 368. rész

ULTRAPHONIX - 'Walk Run Crawl'

Az Ultraphonix zenekart két ikonikus, veterán rocker, Corey Glover (Living Colour) énekes és George Lynch (Dokken, Lynch Mob) gitáros alapította 2017-ben. Glover és Lynch (Dokken, Lynch Mob) mellett a Chris Moore dobos / Pancho Tomaselli basszusgitáros ritmus-szekció alkotja az Ultraphonix együttest, melynek debütáló, 'Original Human Music' című albuma - aminek társ-producere Bob Daspit (Sammy Hagar) volt - 2018. augusztus 3-án látott napvilágot.

Az 'Original Human Music' lemezen "annak a varázslatnak lehetünk fültanúi, ami Corey Glover' ikonikus hangja és George Lynch egyedi gitár-stílusa elegyéből jött létre". Az albumon tehát "Corey őszinte és mélyenszántó gondolatokkal teli dalszövegei - és persze az ő könnyen felismerhető énekhangja -, valamint George súlyos és erőteljes játéka van középpontban; de ki kell emelni a fantasztikus ritmus-szekciót is, ami végtelenül sokoldalú, progresszív és komplex".

Lynch megjegyezte: "Úgy szól ez az album, mint a régi Chili Peppers, a King Crimson és a Judas Priest keresztezése! Elmondhatatlanul jól érzem magam ebben a bandában!".

A rock-, funk- és jazz-hatásokkal felszerelt 'Original Human Music' album "tökéletes képet fest egy bandáról, ami nem vesztette el a szociális tudatosságba vetett hitét, és remekül eszközöli ennek bombasztikus rockzene általi érzékeltetését".

Bővebb infók, hírek a zenekarról: www.facebook.com/ultraphonix

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [368. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás