Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

A Rainbow 'Kill The King' klasszikusát dolgozta fel a SNAKEYES


2018-12-25

A spanyol Sphinx zenekar basszusgitárosa, Jose Pineda, és a bukaresti 9.7 Richter énekese, Cosmin Aioniţă által alapított SnakeyeS karácsony alkalmából osztotta meg új feldolgozását.

Friss hír, hogy a SnakeyeS hamarosan nekilát új stúdióalbuma rögzítésének. A banda következő albuma várhatóan 2019 közepén jelenik meg.

Hogy Karácsony alkalmából a zenekar kedveskedjen a rajongóknak, feldolgoztak egy Rainbow-klasszikust, a 'Kill The King'-et, ami a lenti videón elérhető, itt pedig ingyenesen letölthető. A felvétel producere a csapat basszusgitárosa / vezére, José Pineda volt, aki a saját, Area 51 elnevezésű stúdiójában alkot.

Másik hír, hogy a SnakeyeS 2019. március 9-én fellép a Palacios Metal Fest-en; ezt megelőzően pedig a Kilmara előzenekaraként ad koncerteket.

Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/SnakeyesMetal

A SnakeyeS felállása Justi Bala gitárossal és Carlos Delgado dobossal egészült ki. Bemutatkozó EP-jük, a 'Welome To The Snake Pit' 2013 decemberében látott napvilágot. Ezen vendég-szólózik Santi Suarez gitáros is.

A SnakeyeS 2015 márciusában adta ki 'Ultimate Sin' című lemezét, amit a spanyol, valamint a nemzetközi média is meglehetősen pozitív kritikákkal illetett. Az album címadódalának videoklipje - amit az Academy Awards jelöltje / a Goya-díj nyertese, Ricardo Perez rendezett - alább elérhető.

2017 őszére elkészült a csapat második nagylemeze, a 'Metal Monster', aminek kapcsán annak idején az alábbi közlemény érkezett: "A 'Metal Monster' bandánk eddigi legambíciózusabb kreálmánya; egy vérbeli Heavy Metal-energiabomba! Azzal a szándékkal alkottuk meg ezt a szörnyeteget, hogy tökéletesre csiszoljuk a zenekari hangzást; egyben konszolidáljuk a SnakeyeS nevét, mind nemzeti, mind nemzetközi szinten".

A 'Metal Monster' 2017. november 25-én jelent meg, CD-n és digitális formában (a rendeléseket a banda hivatalos honlapján lehet leadni. Az albumra 11 vadonatúj dal került fel - ezek mindegyikét José Pineda basszusgitáros / hangmérnök saját stúdiójában. A borítót egy spanyol művész, Francisco Garcés tervezte. Íme a mű, a tracklista és a hivatalos album-előzetes:

01. Into The Unknown
02. Evolution
03. (Point of) No Return
04. Cyberkiller
05. Metal Monster
06. Edge of The World
07. Sign of Death
08. Facing The Darkness
09. Your Own Shadow
10. Circus of Fools
11. Rise Up (The Red Plague)

Később megjelent a 'Sign Of Death' című szám szöveges videója, illetve a címadó dal hivatalos klipje is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás