Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Bemutatta új albuma borítóját az L.A. GUNS


2018-12-26

A legendás hollywoodi glam-metal banda elárulta új albuma címét.

A banda következő stúdióalbuma 2019 márciusában jelenik meg, 'The Devil You Know' címmel, a Frontiers Records jóvoltából.

Ez lesz a csapat első albuma, amin a következő felállás zenél: Phil Lewis énekes, Tracii Guns gitáros, Johnny Martin basszer és Shane Fitzgibbon dobos.

Hamarosan jönnek a friss hírek...

Mint arról nemrég beszámoltunk, az L.A. Guns két vezér-alakja, Tracii Guns és Phil Lewis több mint egy évtized után egyesült újjá, és adta ki a 'The Missing Peace' albumot.

Megújult energiával és lelkedéssel viharkozott a banda Frontiers Rock Festival milánói színpadára tavaly nyáron, hogy bemutassa a 'The Missing Peace' dalait, és előadjon további klasszikus nótákat. Ezt az életreszóló élményt meg is örökítették, hogy 2018. március 23-án kiadták CD-n, DVD-n és Blu-Rayen, valamint bakeliten és digitális formában. A 'Made in Milan' című koncert-anyag itt megrendelhető.

A tracklista:
01. No Mercy
02. Electric Gypsy
03. Killing Machine
04. Bow Solo / Over The Edge
05. Sex Action
06. Speed
07. One More Reason
08. Kiss My Love Goodbye
09. Don't Look At Me That Way
10. Malaria
11. Never Enough
12. Jelly Jam
13. The Ballad Of Jayne
14. Rip And Tear

Az L.A. Guns jelenlegi reinkarnációja megállás nélkül turnézik. A tavalyi évben elkezdődött lemezbemutató körút - így a szóban forgó koncertlemez - kiváló bizonyítéka annak, hogy Phil egyedi gitár-témái és Tracii különleges énekhangja továbbra is remek összhangban vannak; mondhatni a banda erősebb, mint valaha. A 'Made in Milan' kötelező kiadvány a régi- és újsulis hard rock rajongók számára!

Íme a koncert-kiadvány hivatalos előzetese, valamint a 'No Mercy' című szám performansz-klipje:


Bemutatta új albuma borítóját az L.A. GUNS
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás