Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HELFRÓ - áprilisban adja ki debütáló albumát az izlandi black metal projekt; itt az 'Ávöxtur af rotnu tré' című szám!


2020-04-05

A két működő, izlandi Helfró projekt a Season Of Mist kiadó Underground Activists nevezetű leányvállalatával kötött lemezszerződést.

A Helfró felállását Ragnar S énekes / dobos / dalszerző (Ophidian I, ex-Svartidauði (live), ex-Beneath and ex-Valkyria (live)) és Símon Þ gitáros / basszer / énekes (Ophidian I) alkotja. A zenekar célja, hogy "a kihalt, fagyos tájak középen hidat építsen a reménytelen és üres érzelmek közé". Zenéjüket "zord gitár-témák, kegyelmet nem ismerő basszusok és kiüresedett, sötét, magányt és elhagyatottságot sugárzó megoldások" jellemzik.

A banda most megkötötte első lemezszerződését; méghozzá a Season Of Mist kiadó Underground Activists nevezetű leányvállalatával. Debütáló albumuk - ami 2020. április 24-én jelenik meg - az Emissary Stúdió falai között került rögzítésre; a hanganyag keverését és maszterizálását pedig Stephen Lockhart végzi el. A lemezborító és a logó a View From The Coffin műve.

A tracklista:
01.
Afeitrun
02. Ávöxtur af rotnu tré
03. Eldhjarta
04. Þrátt fyrir brennandi vilja
05. Þegn hinna stundlegu harma
06. Hin forboðna alsæla
07. Katrín
08. Musteri Agans

Az első single-dal, az 'Afeitrun' hivatalos videoklipje (amit a Void Revelations stábja rendezett) lentebb tekinthető meg, ízelítőképpen az album előrendeléséhez. Újonnan megjelent a 'Hin Forboðna Alsæla' és az 'Ávöxtur af rotnu tré' című számok audió változata is - lentebb ezek is elérhetők.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás