Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

HELFRÓ - 2020-ban adja ki debütáló albumát az izlandi black metal projekt


2019-08-26

A két működő, izlandi Helfró projekt a Season Of Mist kiadó Underground Activists nevezetű leányvállalatával kötött lemezszerződést.

A Helfró felállását Ragnar S énekes / dobos / dalszerző (Ophidian I, ex-Svartidauði (live), ex-Beneath and ex-Valkyria (live)) és Símon Þ gitáros / basszer / énekes (Ophidian I) alkotja. A zenekar célja, hogy "a kihalt, fagyos tájak középen hidat építsen a reménytelen és üres érzelmek közé". Zenéjüket "zord gitár-témák, kegyelmet nem ismerő basszusok és kiüresedett, sötét, magányt és elhagyatottságot sugárzó megoldások" jellemzik.

A banda most megkötötte első lemezszerződését; méghozzá a Season Of Mist kiadó Underground Activists nevezetű leányvállalatával. Debütáló albumuk - ami 2020 folyamán jelenik meg - az Emissary Stúdió falai között került rögzítésre; a hanganyag keverését és maszterizálását pedig Stephen Lockhart végzi el. A lemezborító és a logó a svájci GrofDesign műve.

Hamarosan jönnek a friss hírek...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás