Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

King Diamond-klasszikust dolgozott fel az orosz DEMETHER GRAIL


2019-01-01

A neves orosz metalzenész, Demether Grail egy klasszikus King Diamond dal feldolgozásával nyitja az új esztendőt.

Demether Grail (eredeti nevén: Dmitry Lebedev) olyan zenekarokból ismert a rajongók számára, mint a Grailight, a Zmey Gorynich, az Arcanorum Astrum, a Nimphaion, a Lunae Ortus és a Skylord.

Grail szólóban most felvett egy King Diamond-feldolgozást. A 'Dressed In White' (ami eredetileg a King Diamond 1986-os 'Fatal Portrait' albumán szerepel) dalt Roman Ra Arsafes (Kartikeya) gitáros-billentyűssel, Alexandr Smirnov dobossal és Alexandra Sidorova (Zmey Gorynich) háttér-vokalistával közösen rögzítette a zenész. Íme a premier:

Grail 10 éves korában kezdett el táncolni, de miután megkezdte a középiskolát, inkább a metalzene felé fordult. 2001-ben megalapította az Arcane Grail projektet, mellyel két albumot ('Mysteries of the Ancient Charnel', 'Arya Marga') és egy mini-CD-t ('Tribute to the Past') adott ki. Ezzel párhuzamosan ő volt a szimfónikus black metalista Chaos Alter zenekar énekese (2004-2006). A 2007-2012-es időszakban a folk black metalista Izmoroz együttesben vokálozott - 5 albumot rögzített ezzel a formációval. Miután 2012-ben kilépett ebből a csapatból, Arsafes-szel (Kartikeya) közösen megalapította a Zmey Gorynich-ot. Innentől fogva olyan projektekben vett részt dalszerzőként, session- és turné-zenészként, mint a Stigmatic Chorus, a Dollycrow és az Emerald Night. 2010 óta ő az elnöke a Grailight Productions kiadónak; aminek nyomán Grailight néven is új bandát alapított. Demether az utóbbi időben szólóban is aktívan tevékenykedik.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás