Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Klip-premier: SUICIDAL TENDENCIES - 'All Kinda Crazy' (feat. Ben Weinman)


2019-01-01

A veterán kaliforniai thrash-punk csapat az egykori The Dillinger Escape Plan gitáros Ben Weinman közreműködésében forgatott új videoklipet:

A Suicidal Tendencies a 2018-as éveben felvette és kiadta a 2016-os 'World Gone Mad' album folytatását: a 'STill Cyco Punk After All These Years' című stúdióalbum 2018. szeptember 7-én jelent meg. Habár az új lemez címe egyértelmű utalás a banda ikonikus debütáló albumára, amit 'Still Cyco After All These Years' címmel rögzítettek 1989-ben (de csak 1993-ban adtak ki), valójában ez az új kiadvány a banda frontembere, Mike “Cyco Miko” Muir 1996-os szólóalbumának ('Lost My Brain! (Once Again)') teljes egészében újrarögzített változata.

A bandának ez az első teljes értékű nagylemeze a 2016-os 'World Gone Mad' album óta (a kettő között kiadtak egy EP-t is, 'Get Your Fight On!' címmel). Jeff Pogan gitáros - aki az előző albumon szerepelt - ezév elején kilépett a bandából; helyét átmenetileg az ex-Dillinger Escape Plan pengetős Ben Weinman vette át. A csapat többi tagja - azaz Mike Muir énekes, Dave Lombardo dobos, Dean Pleasants gitáros és Ra Diaz basszer - továbbra is a felállást erősíti.

A 'STill Cyco Punk After All These Years' borítója és dallistája így néz ki:

01. I Love Destruction
02. F.U.B.A.R.
03. All Kinda Crazy
04. Sippin' From The Insanitea
05. It's Always Something
06. Lost My Brain…Once Again
07. Nothin' To Lose
08. Gonna Be Alright
09. Ain't Gonna Get Me
10. All I Ever Get
11. Save A Peace For Me

A 'F.U.B.A.R.' és az 'It's Always Something' című szám itt meghallgatható:

A Suicidal Tendencies az új lemez megjelenésének napján indult észak-amerikai turnéra. A 2019-es évre egyelőre csak néhány fesztivál-fellépés van bejelentve, de nemsokára közzéteszik a teljes körű idei turné részleteit is.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás