Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [372. rész]


2019-01-03

Instrumentális black metal zenével nyitjuk a 2019-es évet.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 372. rész

CNTMPT - 'Gravity'

"A kezdetek kezdetén a végzet istennői a hegyek csúcsán ültek - a sors halhatatlan hálóit szőtték. 2009-ben a sors is belemártotta ujjait e hálóba, és lemutatott egy szász település, Lipcse felé - ezzel megnyitotta az átjárót a fény és a tűz világa, valamint a sötétség és a tűz között, létrehozván egy entitást, amit CNTMPT-nek nevezett el. A CNTMPT első mozzanatait grandiózus gondolatok és epikus érzelmek inspirálták - ezek vezették az illetékeseket egészen a 2018-as esztendő végéig, amikor is a CNTMPT egy újabb sikoly- és visítás-áradatot zúdít az őrület, az egyenlőtlenség és az arrogancia világára, hogy ezzel falat húzzon a hanyagság és a megvetés irányába. Itt az idő, hogy észleld a körülötted lévő árnyakat, és imádkozz az istened felé... amíg még ezt megteheted!".

Az instrumentális black metal zenében utazó CNTMPT együttes második nagylemeze 'Towards Neglect' címmel jelent meg 2018. december 17-én, az Into Endless Chaos Records jóvoltából.

A CNTMPT felállását B. (basszusgitár), M. (dobok) és S. (gitár) alkotja. A fedőnevek a német black metal-színtér néhány neves egyéniségeit rejtik: B. eredeti neve Birger "Skinperforator" Schwidop - ő a Black Salvation és a Division Speed basszusgitárosaként híresült el; M. "Exesor"-ként ismert, mint az Antlers, a Bloody Vengeance, az Evil Warriors, a I I és a The Inner Abyss dobosa; S. ("Feind") pedig a I I, a Vidargängr és a No Empathy felállását erősíti gitárosként.

A CNTMPT zenekarról bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [372. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás