Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Vinnie Paul utolsó felvételei szerepelnek a HELLYEAH következő albumán, amiről itt az első dal!


2019-03-15

A néhai Pantera dobos, Vinnie Paul Abbott legutóbbi bandája, a Hellyeah új album kiadására készül.

A Hellyeah várhatóan idén nyáron adja ki új nagylemezét, ami a 2016-os 'Unden!able' album folytatása lesz. Ezen az új lemezen lesznek hallhatók a néhai dobos legenda, Vinnie Paul Abbott utolsó felvételei (az egykori Pantera-ütős Vinnie Paul 2018. június 22-én hunyt el, 54 éves korában, szívbetegség következtében).

Az első új single-dal, a '333' alább meghallgatható. Az új dal kapcsán a következőket közölte a banda: "Eredetileg Vinnie ötlete volt a '333'... Sokan azt hitték, hogy Vinnie csak egy egyszerű dobos, ő azonban jóval több volt ennél: egy tökös, erőteljes, intenzív, pusztító ütős. Teljes mértékig tisztában volt a produkciókkal és a kompozíciókkal; és mindig is nagy mértékben hozzájárult a dalszerzői a folyamatokhoz. Ez a dal az ő gyermeke - tőle jött az ötlet. Sajnos mire megírtam hozzá a szöveget, Vinnie elhunyt. Ezek a dalszövegek azonban arról szólnak, milyen érzései vannak a legtöbb metal-fannak, akiket kívülállóként kezelnek, és elítélnek például a kinézete miatt. Ez tehát egyfajta emlékeztető mincen metalistának: nem számít ki vagy, honnan jössz, neked mindig is lesz helyed a mi nemzetközi közösségünkben. Üdv a családban! 333!".

Egyelőre nem ismertek az új Hellyeah album részletei, de az első előzetes már nyilvánossá vált:

A Hellyeah 2019. május 22-én egy egyalkamas koncertet ad, megünnepelvén Vinnie Paul életét és munkásságát, a las vegasi House Of Blues klubban. A koncert bevételeit teljes egészében az American Heart Association alapítványnak ajánlják.

A banda egyúttal megosztott egy emlék-videót is, amit Vinnie Paul üdvözlete nyit:

Hamarosan jönnek a friss hírek!


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás