Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a hivatalos trailer a MAYHEM történetét bemutató Lords Of Chaos filmhez!


2019-01-18

A svéd Jonas Åkerlund (Metallica, Rammstein, stb.) által rendezett Lords Of Chaos horrorfilmet február 8-án mutatják be a mozikban.

Åkerlund - aki a nyolcvanas években a Bathory dobosa volt - Michael Moynihan és Didrik Søderlind azonos című könyve nyomán alkotta meg a Lords Of Chaos filmet, mely bemutatja a legendás norvég black metal banda, a Mayhem ébredését és bukását; méghozzá a banda társ-alapítója / gitárosa, Øystein Aarseth, azaz Euronymous szemszögéből (az ő karakterét Rory Culkin alakítja a filmben). Az alkotásból megismerhetjük továbbá Euronymous viszonyát két egykori bandatársával, Per Yngve Ohlin-nal (azaz Dead-del, akit Jack Kilmer alakít) és Varg Vikernes-szel (azaz Count-tal, akinek szerepét Emory Cohen játssza).

A Lords Of Chaos filmet elsőként a 2018-as Sundance filmfesztivál "éjjeli szekciójában" mutatták be. Ekkor már kiderült, hogy egy "nyugalom megzavarására erősen alkalmas, bizarr módon komikus és egyben felejthetetlen műről van szó - pontosabban egy jellegzetes Åkerlund-filmről.

A Gunpowder és a Sky cégek által forgalmazott, a VICE Studios, a 20th Century Fox, a Scott Free Productions és az Insurgent Media által gyártott filmet február 8-án mutatják be az amerikai mozikban; On Demand stream formájában pedig február 22-én jelenik meg.

Íme az újonnan közzétett trailerek, amiben az Euronymous-t alakító fiatal színész, Rory Culkin is feltűnik:

A hivatalos mozis trailer itt tekinthető meg:

A film premierjét követően a rendező a Rolling Stone magazinnak adott interjút, amit itt lehet elolvasni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás