Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Ronnie Romero énekes távozik a LORDS OF BLACK zenekarból


2019-01-04

A Ritchie Blackmore-féle Rainbow jelenlegi énekese, Ronnie Romero kilépett eredeti bandájából, a madridi székhelyű Lords Of Black-ből.

Ronnie közleménye így szól: "Szeretném tudatni veletek, hogy néhány héttel ezelőtt felhagytam énekesi munkámmal a Lords Of Black zenekarban. Közel 5 éven keresztül élvezhettem ezt a "munkát", és mindazt a sok szeretetet és támogatást, amit a rajongóktól kaptam a világ minden tájáról. Nagyon sokat jelent ez neke - hatalmas köszönet mindenkinek!! Egykori bandatársaimnak pedig a legjobbakat kívánom".

A Lords Of Black gitárosa, Tony Hernando továbbá az alábbiakat közölte: "Szeretném megerősíteni, hogy Ronnie Romero a továbbiakban nem tagja a Lords Of Black-nek. Ez a döntés már akkor megszületett, amikor nekiláttam az új dalok megírásának, de mondanom sem kell, kicsit csalódott vagyok, és fáj a szívem. Ettől függetlenül természetesen tiszteletben tartjuk Ronnie döntését. Csodálatos 5 évet életünk át együtt, és közösen elértünk mindent, ami korábban lehetetlennek tűnt. Ezért örökké hálás leszek.
Most itt az idő, hogy új énekest találjunk, és ismét gőzerőre kapcsoljuk a banda motorjait, hogy elkészíthessük a lehető legjobb lemezt. Azt már most bizrosra mondhatom, hogy a Lords Of Black fellép az augusztusi Leyendas del Rock fesztiválon, és jelenleg is további koncertek állnak szervezés alatt. Végül, de nem utolsó sorban: szeretnék köszönetet mondani NEKTEK, rajongóknak! Fantasztikusak vagytok; ti vagytok a legjobbak! Éljen a Lords Of Black!!
".

A Lords Of Black 2014 és 2018 között három nagylemezt rögzített Ronnie Romero-val, aki 2016 óta énekel a Ritchie Blackmore-féle Rainbow zenekarban.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás