Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

PRESTO BALLET - klip készült a 'Tip Of The Hat' című számhoz


2019-02-21

Az amerikai prog-metalista Presto Ballet zenekar - amit a Metal Church gitárosa, Kurdt Vanderhoof alapított 2005-ben - decemberben új albumot adott ki.

A Presto Ballet a klasszikus, old-school és modern, neo-progresszív rockzenét ötvözi harmonikus, dallamos módon. Dalaik hangzása nem véletlenül emlékeztet olyan legendás bandák megszólalására, mint a Kansas, a Rush és a Yes. Ettől függetlenül azonban a Presto Ballet az elmúlt másfél évtized során kialakította saját identitását.

A banda legújabb albuma, a 'The Days Between' 2018. december 14-én látott napvilágot, a Rat Pak Records jóvoltából.

A 'The Days Between' album hangzását illetően maga a gitáros, Kurdt Vanderhoof szólalt meg: "Ez az új lemez egy különböző zenei hatásokkal felhígított egyveleg: a '60-as / '70-es évek stílusa modern kontextusba helyezve. A dalok fókuszpontja a dallamokon, ritmusokon és különböző struktúrákon van - benne van minden, amit imádunk a nagybetűs Zenében!".

Vanderhoof mellett Chuck Campbell énekes, Kerry Shacklett billentyűs, Bobby Ferkovich basszusgitáros és Charlie Lorme dobos alkotja a Presto Ballet felállását.

Az új album munkálatait összefoglaló videó itt tekinthető meg, az 'Out Of Mind (It's Outta Site)' és a 'Tip Of The Hat' című számok hivatalos klipjével egyetemben:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás