Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
DEBRECEN TERÜLETÉN A MEGRENDELT TERMÉKEK KISZÁLLÍTÁSA INGYENES!

Hírek

ENTHRONED - bemutatta a 2019-es 'Cold Black Suns' album bónusz track-jét a veterán belga black metal banda


2020-03-08

Belgium vezető black metal bandája a Season Of Mist kiadóval kötött új lemezszerződést év elején. 5 év után jelent meg az új nagylemez.

"Enthroned-hordák a világ minden táján! Eljött az idő, hogy megtörjük a csendet. Örömmel jelentjük be, hogy végre új lemezszerződést kötött banda, és újult erővel vág ismét bele a kemény munkába! Ezentúl a Season Of Mist klánjával fogunk együtt dolgozni. Egy sikeres partner-kapcsolat és gyülmölcsöző kooperáció köttetett meg. Nagyon örölünk, hogy egy olyan kiadóhoz társulhatunk, ami totális mértékben támogat minket; művészi szabadságot és remek feltételeket biztosít sötét entitásunk számára" - közölte 2019 januárjában a banda, ami legutóbb 2014-ben adott ki albumot, 'Sovereigns' címmel (az Agonia Records jóvoltából).

Az Enthroned neve nem ismeretlen a nemzetközi black metal-fanok számára. Az elmúlt 25 évben a banda megállás nélkül feszegette a műfaj és azon belül is a "Left Hand Path" filozófia határait. A belga kvintett elkötelezettsége erőteljesen megmutatkozik az új nagylemezen is, ami egy "sötét és pusztító black metal album, tele zord riffekkel, hátborzongató atmoszférákkal, ritualisztikus dob-témákkal és epikus billentyű-játékkal".

Az Enthroned új, 11. nagylemeze 'Cold Black Suns' címmel jelent meg június 7-én, a Season Of Mist jóvoltából. A banda fennállásának 26. évfordulóját fémjelző album az első a formáció történetében, amit ez a kiadó gondoz. Az alább látható borítót a banda gitáros-dalszerzője, Neraath készítette.

A tracklista:
01. Ophiusa
02. Hosanna Satana
03. Oneiros
04. Vapula Omega
05. Silent Redemption
06. Aghoria
07. Beyond Humane Greed
08. Smoking Mirror
09. Son Of Man

Az első új dal, a 'Silent Redemption' lentebb meghallgatható, ízelítőképpen a rendeléshez. Ennek kapcsán az alábbiakat közölte a banda: "Büszkén mutatjuk be első új single-dalunkat, a 'Silent Redemption'-t. Ez a szám magában foglalja 11. ópuszunk, a 'Cold Black Suns' minden aspektusát. A 'Silent Redemption' elrepíti a hallgatókat a japán "öngyilkos erdőbe", Aokigaharába. Erősen érezhető ebben a dalban bandánk minden védjegye, de ezúttal még mélyebb, még sötétebb, még dühösebb hangzásvilágot vonultatunk fel".

Újabban megjelent a 'Hosanna Satana' című szám hivatalos klipje és a 'Vapula Omega' audiója is:

Decemberben bemutatták az 'Aghoria' című szám Guilherme Henriques által rendezett videoklipjét:

Néhány nappal a megjelenés előtt közzétették a teljes album-streamet is; 2020 márciusában pedig nyilvánossá vált az album digipak változatán szerepelő bónusz track, a 'Womb Of Violence':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás