Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Backstage to Heaven' című kislemezzel készült Doro Pesch


2019-01-05

A német "metal-királynő" március 8-án adja ki új, négy-számos EP-jét.

A 2018-as esztendő egy izgalmas év volt Doro számára: két nagysikerű stúdiólemezt is kiadott a német metal-királynő és bandája. A 'Forever Warriors', 'Forever United' egyaránt első helyen végzett a német bakelit-toplistán; illetve 4. helyezett lett a hivatalos album-charton (ezzel Doro elérte hazájában a legmagasabb toplistás helyezését).

Doro az idei évben sem pihen: az énekesnő és zenekara most bejelentett egy 4-számos bakelit-EP-t: a 'Backstage to Heaven' március 8-án jelenik meg; azon a napon, amikor elindul a banda aktuális világkörüli turnéjának második felvonása. Az új mini-albumra két olyan dal került fel, ami szerepel a 'Forever Warriors', 'Forever United' szettben; valamint két további, eddig kiadatlan koncert-felvétel is helyet kapott rajta.

A-oldal
01. Backstage To Heaven (feat. Helge Schneider)
02. Heartbroken (feat. Doug Aldrich)

B-oldal
01. Blood, Sweat And Rock N’ Roll (live)
02. If I Can‘t Have You - No One Will (feat. Johan Hegg) (live)

"Boldog új évet kívánok Nektek - legyen ez az esztendő is rockzenében gazdag!" - nyilatkozta Doro Pesch. "Alig várom már, hogy kezdetét vegye a következő európai turné márciusban, mivel ezúttal valami igazán különlegessel készültünk: megjelenik egy új kislemezünk; méghozzá színes, 10 hüvelykes bakeliten. A címadó 'Backstage To Heaven' szám egy hatalmas közönség-kedvenc, ami eredetileg a 'Forever Warriors // Forever United' dupla albumon szerepel - nem mellesleg egy híres német humorista / zenész, Helge Schneider vendégszerepel benne, mint szaxofonos! A másik, 'Heartbroken' című dalban egy további neves vendég, Doug Aldrich (Whitesnake, Dio, The Dead Daisies) jutott szólógitáros vendégszerephez; a B-oldalon pedig két exkluzív koncertfelvételt hallhattok a Forever Warriors // Forever United turné első felvonásáról válogatva: az egyik a 'Blood, Sweat And Rock'n'Roll' ütős verziója, a másik pedig az 'If I Can’t Have You No One Will', amit duett-partneremmel, az Amon Amarth-os Johan Hegg-gel közösen adok elő".

Az EP előrendelési infóit itt, a Doro-banda idei turné-beosztását pedig itt lehet megtalálni.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás