Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

'Aberrant Calamity' címmel jelentett be új albumot a PRION együttes


2019-01-07

4 év telt el az 'Uncertain Process' album megjelenése óta; a Prion zenekar most újabb rémálmot szabadít a világra.

A Prion új nagylemeze, az 'Aberrant Calamity' egy "masszív, gyógyíthatatlan halláskárosodást okozó, brutális realitást tükröző, szónikus vízió, ami a terror halálos ódáit tárja a közönség elé". Ezen az albumon mutatkozik be bandában Flavio Coscarella dobos, akinek köszönhetően "tovább fokozódik a rémálom intenzitása".

A Prion immáron 1999 óta zúdítja a hallgatókra könyörtelen muzsikáját, aminek első megnyilvánulása a kultikus 'Corpse Dissection' demó volt. Az 'Aberrant Calamity' - ahogy azt a zenekartól megszokhattuk - egy újabb "abszolút death metal-gyilkok".

Az 'Aberrant Calamity' a Comatose Music jóvoltából szabadul a gyanútlan világra, február 22-én. "Garantáltan térdre kényszerül mindenki".

Hamarosan közzéteszik az album további részleteit... de addig is lentebb elérhető az első ízelítő, az 'Observed Relativity' című single-dal szöveges videója:


'Aberrant Calamity' címmel jelentett be új albumot a PRION együttes
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás