Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Felvette második albumát az ETERNAL WINTER együttes


2019-01-08

A marylandi epikus heavy metal banda elkészült második, 'Archaic Lore Enshrined: Songs of Savage Swords & Dark Mysticism' című nagylemezével.

A banda vezére, Matthew Knight gitáros-énekes / dalszerző az alábbi közleménnyel szolgált: “Következő ópuszunk egy vadonatúj metal-himnuszokból álló kollekció, ami különféle irodalmi témákon alapszik. A zenei elemek az első albumra hajaznak, ám ezúttal egy kicsit sötétebb, gótikusabb hangzást kaptak a dalok, melyek nagyrésze egyúttal gazdag riffekben és egyedülálló atmoszférákban... Mindettől függetlenül természetesen továbbra is bátran ráaggatható zenénkre az “epic” jelző, mivel a végeredmény kétségkívül egy 100%-os true heavy metal album lett! Hiszek abban, hogy dalszerzői tekintetben sokat fejlődtünk az évek során, és büszkén jelenthetem, hogy ezek az eddigi legjobb nótáim... Stúdió-munka tekintetében is komoly fejlődés ment végbe; szóval alig várjuk már, hogy 2019-ben megoszthassuk mindenkivel, amin oly keményen dolgoztunk!".

Hamarosan közzéteszik az 'Archaic Lore Enshrined: Songs of Savage Swords & Dark Mysticism' album részleteit...

Az Eternal Winter jelenlegi felállását - Knight mellett Gordon Burchell basszusgitáros, Keith Moye billentyűs és Matt Brookins dobos alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás