Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Egy koncert erejéig újjáegyesül a legendás VIO-LENCE zenekar


2019-01-09

A legendás Bay Area-beli thrash metal banda 1988-as debütáló, 'Eternal Nightmare' című lemeze teljes egészében elhangzik majd az áprilisi bulin.

Az eredetileg 1985 és 1993 között fennállt Vio-lence 'Eternal Nightmare' albumát mind az idősebb, mind a fiatal thrash-rajongó generáció az első-hullámos Bay Area-műfaj egyik legkiválóbb alkotásaként emlegeti. A Vio-lence zenekart ezáltal az album által olyan legendák közé emelte magát, mint az Exodus, a Forbidden, a Testament és a Death Angel.

A Bay Area-beli legendák idén újjáegyesülnek egy koncert erejéig: április 13-án, szombaton a kaliforniai Oakland Metro színpadán adják elő teljes egészében az 'Eternal Nightmare' albumot; mégpedig a következő felállással:

Sean Killian - ének
Phil Demmel - gitár
Ray Vegas - gitár
Deen Dell - basszusgitár
Perry Strickland - dobok

Bővebb infók a koncertről és a jegyekről itt találhatók.

A kultikus 'Eternal Nightmare' albumot a Vio-Lence tagjai és Wax Maniax hangtechnikus remaszterizálták néhány évvel ezelőtt; sőt, 5 bónusz track-kel is ellátták az eredeti anyagot.

Az 'Eternal Nightmare' originál változata hét dalt tartalmazott; habár a banda nyolcat szeretett volna feltenni a lemezre - a 'Torture Tactics' dalt végül az MCA cenzúrázta extrém dalszövegei miatt. Az album bakelites újrakiadására azonban felkerül ez a ritka bónusz nóta; plusz négy további dal, a legendás '88-as 'Mechanic' című demóról, ami mindaddig csak kazettán volt elérhető.

Az 'Eternal Nightmare' LP-reissue 2015. november 13-án jelent meg, egy különleges gatefold-pakkban, melyben - az összes dalszöveg, és Phil Demmel gitáros megjegyzései mellett - eddig nyilvánosságra nem hozott promóciós és koncert-fotók láthatók (a banda 'Eternal Nightmare'-érájából).


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás