Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Itt a BASILYSK új dala, a 'Sad State Of The Art'!


2019-02-21

A Philadelphia-beli thrash / death metalista Basilysk együttes új lemeze 'Emergence' címmel jelenik meg február 22-én.

A négytagú Basilysk zenekar az old-school death / thrash metal műfaj brutális - enyhén progresszív - változatát játssza. Dalaikat előszeretettel hallgatják a Morbid Angel, a Death, a Dissection és az Outer Heaven rajongói.

A bandát Josh Perrin énekes-gitáros alapította. Első, 'Seasons of Misanthropy' című albumuk 2012-ben látott napvilágot. Négy évvel később, 2016-ban új felállással és egy nagyszabású keleti-parti turnéval tért vissza a csapat. A folyamatos koncertezés közben pedig megszületett a második nagylemez, az 'Emergence', amiről 2018 októberében mutatták be az első számot.

"Új albumunk, az 'Emergence' minden old-school death metal-rajongó ínyére válik majd" - nyilatkozta Josh Perrin. "Második eljövetelünk egyfajta testamentum a világ Metal-isteneihez. Technikás, progresszív és kétségkívül iszonyat brutális anyagra kell számítanotok!".

Lentebb elérhető négy dal az új albumról: a 'Sinners Of Their Own Reality', a 'Fire (In The Temple Of Sacrifice'), a 'Molestor Of Dreams' és a 'Sad State Of The Art'.

Az 'Emergence' album február 22-én jelenik meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás