Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Végighallgatható a DEAD WITCHES nevezetű "okkult doom szuper-group" második albuma


2019-02-20

'The Final Exorcism' címmel február 22-én jelenik meg a Dead Witches új stúdió-anyaga, amit a Heavy Psych Sounds Records gondoz.

Mark Greening (ex-Electric Wizard, Ramesses, With The Dead) dobos és Virginia Monti (Psychedelic Witchcraft) énekesnő alapította ezt az "okkult-psych szuper-szörnyeteget", amit Dead Witches-nek hívnak. A fentebb említett bandák, és általában a hasonló stílusú zenék rajongói elkényeztetve érezhetik magukat; lévén ez az all-star csapat mindent bevet, hogy elnyerje a pszichedelikus doom metal-bajnokság kupáját.

A Dead Witches felállását Soozi Chameleone énekesnő, Carl Geary basszusgitáros és Oliver Hill (Grave Lines, Sea Bastard) gitáros teszi teljessé.

Az első Dead Witches album, az 'Ouija' 2017. február 10-én jelent meg; most pedig bejelentették a második nagylemezt. A 'The Final Exorcism' 2019. február 22-én lát napvilágot, a Heavy Psych Sounds kiadó révén. Az album megvásárolható lesz limitált fekete és lila színű bakeliten, valamint CD-n és digitális változatban.

Az új albumot a híres Chuckalumba Stúdióban rögzítették, amit egy "élő múzeumként" tartanak számon, köszönhetően az "antik analóg" felszereléseknek és "klasszikus hangszalag-masináknak". Itt készült többek közt az Electric Wizard klasszikus 'Dopethrone' és 'Let Us Prey' albuma is, és itt lett tökéletes hangzású a 'The Final Exorcism', ami egy "ultra / mega-fuzz hatású horror-doom lemez". Ez a banda első kiadványa, amin az elbűvölő Soozi Chameleone vokálozik. A dalok Doug Shearer (Venom, The New York Dolls) hangmérnökkel készültek.

Íme a borító és a tracklista:

01. There' Someone There
02. The Final Exorcism
03. Goddess Of The Night
04. When Do The Dead See The Sun
05. The Church By The Sea
06. Lay Demon
07. Fear The Priest

Alább elérhető a teljes album-stream és a hivatalos album-trailer.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás