Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BREAKING WHEEL - itt az első dal a 'Ceremonial Torture' albumról!


2019-01-11

A Michigan-beli death metal / hardcore banda február 7-én adja ki új albumát.

A death metal és a hardcore műfajok az elmúlt években egyre inkább összfonódtak - erre tökéletes példák az olyan nevesebb zenekarok, mint a Gatecreeper, a Venom Prison és a Genocide Pact. Underground színtéren sincs hiány ilyesfajta, kiemelkedő előadókból: Fuming Mouth, Heavens Die, Breaking Wheel, stb. Jelenleg ez utóbbiról lesz szó.

A Breaking Wheel 2015-ben alakult Michigan-ben. Mindeddig egy demó-lemezt, egy EP-t és egy split-albumot (az Orthodox együttessel közösen) adtak ki, de most eljött az idő, hogy megjelenjen debütáló nagylemezük, a 'Ceremonial Torture'.

A 'Ceremonial Torture' 2019. február 7-én lát napvilágot digitálisan (fizikai formában egy későbbi időpontban).

A lemez első nyilvános dala, a 'Torment Of Flesh lentebb meghallgatható. A dal kapcsán a banda így nyilatkozott: “A 'Torment Of Flesh’ az emberi faj mentális és fizikális szenvedéséről szól, melyek a vallási sarlatánok kezeihez köthetők. Egyben arról is szó van, hogy csökkentenünk kellene az illúziókba vetett hitünket, mivel ez megakadályozza a civilizáció fejlődését, előbb-utóbb pedig le is rombol mindent...”.

Bővebb infók a Breaking Wheel zenekarról a Facebookon érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás