Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

AXE WITCH - újra megjelennek a legendás svéd metalbanda korai albumai


2019-01-13

A néhai Axe Witch zenekar a Skol Records-szal állt össze, néhány reissue kiadása végett.

Svédország metal-világban betöltött fontos szerepe épp oly nyilvánvaló dolog, mint kijelenteni azt, hogy kék az ég, a fű pedig zöld. Persze az Axe Witch talán sosem volt olyan híres, mint mondjuk a Candlemass, a Heavy Load vagy a Europe, de mégis sikerült grandiózus örökséget hagynia maga után a bandának - a korai években megjelent négy albumuk mindegyik legendás státusszal rendelkezik.

1982-ben - nem sokkal azután, hogy a csapat kiadta első demó-lemezét - felvettek egy 4-számos, 'Pray for Metal' című demó-EP-t. Attól függetlenül, hogy sosem rejtették véka alá, hogy zenéjükre nagy hatással voltak a legendás brit metalbandák (mint például a Judas Priest), az első Axe Witch-felvételeken a zenekar egyedülálló, sajátos hangzásával találhatjuk szembe magunkat.

A Skol Records az elkövetkezendő hónapokban CD formájában adja ki újra a veterán Axe Witch összes albumát. A széria első kiadványa, a 'Pray for Metal' 2019. március 15-én jelenik meg, rajta 12 bónusz dallal!

Bővebb infók az újrakiadásokról: www.skolrecords.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás