Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

DISMEMBER - újjáalakult a legendás svéd death metal banda (videó)


2019-10-14

A Dismember eredeti felállása visszatért! A legendás banda a 2019-es Scandinavia Deathfest-en adta első reunion-koncertjét.

"Izgatottan jelentjük be a banda visszatérését; méghozzá egy exkluzív show keretében, a Scandinavia Deathfest 2019 rendezvényen, ami Stockholmban fog lezajlani, október 11. és 12. között! Mindenképpen gyertek erre a fesztiválra; kegyetlen darabolás várható!" - közölte 2019 januárjában az újjáalakult banda.

A Dismember zenekar 2011 végén jelentette be feloszlását. A banda illusztris karrierje egyébként 1991-ben indult, a 'Like An Ever Flowing Stream' című underground-klasszikussal, és a 2008-as, bandáról elnevezett lemezzel ért véget. A Dismember utolsó kiadványa egy kétlemezes DVD volt ('Under Bloodred Skies'), ami 2009 nyarán jelent meg - ezen a felvételen egy 2008-as holland fellépés és a banda Party San Open Air Fesztiválos bulija látható, interjúkkal és dokumentumfilmekkel megspékelve.

A csapat 2019 elején az eredeti felállásával egyesült újjá, ami így néz ki:

Matti Kärki - ének
David Blomqvist - szólógitár
Robert Sennebäck - ritmusgitár
Richard Cabeza - basszusgitár
Fred Estby - dobok

A stockholmi Kraken Sthlm és Slaktkyrkan klubokban 2019. október 11-én és 12-én megrendezett Scandinavia Deathfest-en továbbá fellépett a Benediction, a Birdflesh, a Centinex, a Death Toll 80k, a Demilich, a Demonical, az Entrails, a General Surgery, az Interment, az Iron Lamb, a Martyrdöd, a Massgrav, a Nuclear Assault, a Purtenance, a Putrid Vision, a Rippikoulu, a Rotten Sound, a Sarcasm, a Soils Of Fate, a Sorcery, a Toxaemia, az Unanimated, az Undergang és a Wombbath is.

A Dismember koncertjéről néhány rajongói felvétel itt látható:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás