Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elhunyt a PAGANINI és a VIVA frontembere, Marc Paganini


2019-01-16

2019. január 11-én meghalt az egykori Viva / Paganini énekes Marc Paganini. A halál oka egyelőre ismeretlen.

A svájci Paganini zenekar hat stúdióalbumot rögzített 1985 és 2008 között - ezek közül a 'Weapon of Love' című debüt-album és a '87-es 'It's a Long Way to the Top' volt a legsikeresebb. Ez utóbbi promóciója keretében Marc Paganini és bandája a Mötley Crüe Girls Girls Girls turnéjának előzenekara volt.

Marc Paganini ezt megelőzően a Barbara Schenker (Michael és Rudolf Schenker nővére) vezette, német Viva együttes énekese volt. A Viva színeiben összesen két albumot rögzített; a '81-es 'What the Hell Is Going On'-t és a '82-es 'Dealers of the Night'-ot. Ezt a zenekart 2013-ban élesztették újra, Ralph Murthy gitárossal közösen.

A Krokus zenekarból ismert Chris Von Rohr - aki életreszóló jóbarátja volt Marc Paganini-nek - elmondta: "Marc rendkívüli énekhanggal rendelkezett - jóval többre volt érdemes, mint amennyire elismerték őt. De az is igaz, hogy mindig az életével játszott...".

Az olasz Loud And Proud magazin közleménye szerint az énekes saját alkoholizmusa áldozata lett.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás