Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az első ízelítő klip a DEAD LABEL harmadik albumáról: 'False Messiah'!


2019-01-16

A fennállása tizedik évét taposó, ír származású Dead Label zenekar nyáron adja ki következő nagylemezét.

A Dead Label az utóbbi években mély nyomot hagyott az észak-amerikai underground- és az európai mainstream metal-színtéren. A 2008-ban alakult brit együttes olyan népszerű fesztiválokon állt már színpadra, mint a brit Bloodstock, a Download, a Made of Metal, vagy a japán Rocktoberfest; valamint olyan neves bandák hívták őket turnéra, mint a Machine Head, a Gojira, a DevilDriver és a Fear Factory.

A Dead Label 2019 nyarán kiadja harmadik nagylemezét, amit Michael Richards producerrel vettek fel, a Trackmix Stúdió falai között (a keverést Chris Rakestraw, a maszterizálást pedig Dan Bacigalupi végezte el).

Az album első ízelítője már most megjelent, a 'False Messiah' című single hivatalos klipjeként. Az új kisfilmet a híres lengyel Grupa13 stábja rendezte. A Dead Label közleménye így szól: "Régi nagy rajongói vagyunk a Grupa13 műveinek. A csapat munkássága egyszerűen fenomenális! Amikor leküldtük nekik ezt a számot, egyből előálltak egy ötlettel, ami tökéletesen passzolt a dal szövegéhez és témájához. Aztán megérkeztünk Wroclaw-ba, hogy leforgassuk ezt a videót; méghozzá a legmagasabb professzionalitás és respekt kíséretében".

"Ez még csak a kezdet!". Hamarosan közzéteszik az új nagylemez részleteit...

A Dead Label már korábban leszervezte első 2019-es koncertjeit. Idén fellépnek többek közt a szlovéniai MetalDays fesztiválon is. Az eddig ismeretes turné-beosztás a banda Facebook-oldalán található meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás