Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta 'The Spell' albuma új videoklipjét az egykori Eluveitie tagok alkotta CELLAR DARLING - itt a hivatalos album-előzetes!


2019-03-13

Az Eluvitie három ex-tagja (Anna Murphy, Merlin Sutter és Ivo Henzi) alkotta Cellar Darling második nagylemeze, a 'The Spell' március 22-én jelenik meg.

A Cellar Darling "apokaliptikus meséinek és súlyos riffjeinek világába" egy újabb, 13 számos, "képzelő-erőt felülmúló, egyedi hangzású", 'The Spell' című album révén kaphatunk betekintést.

A banda második nagylemeze, a 'The Spell' március 22-én jelenik meg. Az album előrendelhető többek közt dupla lemezes digibook változatban (rajta a 13 dallal, valamint Anna Murphy énekesnő audió-könyvével, melyben részletesen elmeséli az album koncepcióját), fekete színű bakeliten és digitális változatban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

"A csodáltos lemezborítót Costin Chioreanu mester készítette, aki nem mellesleg az új dalok fantasztikus animációs videóját is kreálta. A 'The Spell' album 13 dala révén tanúi lehettek egy lány kalandjának, aki beleszeret a Halálba. Szerelme azonban - egyelőre - beteljesületlen marad..." - közölte a banda.

A 'The Spell' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Pain
02. Death
03. Love
04. The Spell
05. Burn
06. Hang
07. Sleep
08. Insomnia
09. Freeze
10. Fall
11. Drown
12. Love Pt. II
12. Death Pt. II

Az új album első két single-dala, az 'Insomnia' és a 'Death', valamint a címadó dal és a 'Drown' újonnan megjelent videoklipje alább elérhető. Szintén lentebb érhető el az első hivatalos album-előzetes, amiből megismerhetjük a limitált digibook CD-s változat bónusz audió-könyvét.

A banda jövőbeni koncert-dátumainak listája a www.cellardarling.com oldalon érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás