Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

CLIMATE OF FEAR - márciusban debütál a brit melo-death banda


2019-01-20

A Climate Of Fear egy nagy-britanniai melodic death metal banda, ami az At The Gates, a Carcass, a korai Arch Enemy és a Stampin' Ground rajongóinak szól.

A Climate Of Fear debütáló nagylemeze 'The Onset of Eternal Darkness' címmel jelenik meg március elsején, a Demons Run Amok kiadó jóvoltából. "Dallamos és egyben rémisztő... ilyen a Climate Of Fear hangzása", melyet death metal, beatdown és hardcore zene különös elegye tesz még sokszínűbbé.

A 2017-ben alakult Climate Of Fear az elmúlt egy évben megállás nélkül turnézott az Egyesült Királyságban és Európában (Spanyolországtól egészen Csehországig), mint a veterán amerikai Merauder előzenekara. Emellett olyan neves bandákkal is színpadra léptek fennállásuk rövid ideje alatt, mint a Leeched, a Vein, a Sick Of It All, a Malevolence és a Twitching Tongues.

A banda tagjai anti-kapitalistának, vallás-ellenesnek és anti-propagandistának tartják magukat; így a 'The Onset of Eternal Darkness' album dalszövegei ezen tényezők alapján fogantak. Íme a lemez borítója és dallistája:

A tracklista:
01. Rapture
02. The Cult Of Retribution
03. Shadow & Flame
04. Centuries Of Torment
05. Storming The Heavens
06. De Conflictu Noctis Aeternae Obruat
07. Slaves Of Capital
08. From Enslavement To Extinction
09. Divide & Conquer

A 'From Enslavement To Extinction' hivatalos klipje és a 'The Cult Of Retribution' audiója lentebb elérhető. Az album előrendelési infóit itt lehet megtalálni.

A Climate Of Fear Facebook-oldala itt érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás