Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Meghalt a THINE zenekar frontembere, Alan Gaunt


2019-01-20

A veterán brit progresszív metal banda énekese 40 éves korában hunyt el, szívroham következtében.

Alan Gaunt az 1993-ban, brit Thine együttes énekeseként vált ismertté, de videókészítőként, producerként és a My Dying Bride kollaborátoraként is komoly munkásságot hagy maga mögött.

A My Dying Bride Facebook-oldalán az alábbi közlemény jelent meg: "Csütörtök reggel, a korai órákban közölték velünk a hírt, miszerint Alan váratlanul és hirtelen elhunyt. Személyes indokokból kifolyólag nem tehettünk közzé megemlékezős posztokat, de most megtehetjük. Mint kiderült, Alan halálát szívroham okozta. Barátunk mindössze 40 éves volt. Alan mindig is közel állt bandánkhoz - több videó-projektben is segítségünkre volt. Nagyon fog nekünk hiányozni. Most - átmenetileg - elköszönünk Tőled, Alan...".

A Thine zenekar 1998 és 2014 között három nagylemezt adott ki: a '98-as 'A Town Like This'-t a 2002-es 'In Therapy', majd a 2014-es 'The Dead City Blueprint' követte. Mindezt megelőzően, 1997-ben kiadtak egy 'Journeys' című demót, mely még epikus folk / black metal zenét játszottak, de hangzásukat ezután megváltoztatták; progresszív / dark rock zenére váltottak.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás