Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

BRAVO DELTA - új videoklip a las vegasi rockerek debütáló albumáról: 'Fire'


2019-06-05

A las vegasi hard rock banda első nagylemeze, az 'Unbreakable' február elsején látott napvilágot.

Ez az album három év kemény munkája, de épp ezért: benne van minden, amiről az életünk és ez a banda szól. Széttörve, leválasztva, megrúgdosva lenni... de sosem elhagyni az akaraterőt és a harc-vágyat - ez a felfogás képezi az 'Unbreakable' lelkét. Mindez pedig érezhető a zenénken, a lemezborítón és mindenen, ami ezzel az albummal kapcsolatos" - mondta Brandon Davis frontember.

A tracklista:
01. Unbreakable
02. Fire
03. Numbers
04. Dark Room
05. Sleepless Dream
06. Karma
07. Virus
08. Modus Operandi
09. Lost At Sea V.1
10. Lost As Sea V.2
11. Insignificant
12. Dreamless Sleep
13. Knights Of Desire

A lemez címadó dalának videoklipje itt tekinthető meg:

Júniusban megjelent a 'Fire' című szám hivatalos videója is:

A Bravo Delta együttest 2011-ben alapította Brandon Davis énekes-gitáros, Andy Ingraham gitáros, Brian Scott dobos és Roman basszusgitáros. A banda korábban - kiadóktól függetlenül - két EP-t is kioadott: a 2013-as 'Shutdown Sequence'-t és a 2012-es 'Sunset Wasteland'-et. Dalaikat USA-szerte játsszák rendszeresen az erre szakosodott rádiók (Sirius Octane, Pandora, stb.), de világszerte nagy népszerűségnek örvendenek egyes single-dalaik az ismert zene-megosztó felületeken is. A Bravo Delta mindeddig olyan zenekarokkal és előadókkal turnézott együtt, mint a Nothing More, a The Used, a P.O.D., Corey Taylor (Slipknot / Stone Sour), az Adelitas Way, a Saliva és az Alien Ant Farm.

Bővebb infók, friss hírek a bandáról: www.bravodeltamusic.com


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás