Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

HELEVORN - 'Aurora' címen új dalszöveges videót tett közzé a spanyol melankólikus doom banda


2019-03-06

A Helevorn negyedik stúdióalbuma jan. 23-án jelent meg, 'Aamamata' címmel.

A Solitude Productions / Bad Moon Music kiadó jóvoltából megjelent 'Aamamata' album a 2014-es 'Compassion Forlorn' folytatása. Ezene kívül a banda 2009-ben ('Forthcoming Displeasures') és 2005-ben ('Fragments') adott ki albumokat - ezekkel betonozták be pozíciójukat a nemzetközi doom-színtéren.

A Helevorn legutóbbi közleménye így szól: “Biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók imádni fogják ezt az új albumot. Ezúttal nem kíésrleteztünk semmi újjal - csak a szokásos, '90-es évekbeli goth-doom metal zenét játsszuk, átültetve napjaink hangzásába. Ez a muzsika az emberiség pusztulását - egyben a dolgok újjászületését - hivatott felvázolni hangképek formájában. Tulajdonképpen elsősorban arról a drámáról van szó, amit napjainkban átélnek a menekültek, miközben próbálnak túlélni a nyugati országok által rájuk kényszerített pokolban".

A tracklista:
01. A Sail To Sanity
02. Goodbye, Hope
03. Blackened Waves
04. Aurora
05. Forgotten Fields
06. Nostrum Mare (Et deixo un pont de mar blava)
07. Once Upon A War
08. The Path To Puya
09. La Sibil·la

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Első ízelítőként lentebb elérhető a 'Nostrum Mare (Et deixo un pont de mar blava)' című szám hivatalos klipje. Ezt a dalt a banda nyolcféle különböző nyelven prezentálja.

Márciusban bemutatták az 'Aurora' dal lyric-videóját:

Korábban megjelent az 'A Sail To Sanity' dal szöveges videója, valamint a 'Blackened Waves' hivatalos klipje is:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás