Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

AGENT STEEL - az eredeti énekes, John Cyriis szerepel az új albumon, ami 'No Mercy From The Godz' címmel jelenik meg idén ősszel


2019-06-20

A legendás kaliforniai speed metal banda nemrégiben újjáegyesült eredeti énekesével; most pedig nekilátott új albuma munkálatainak.

Az Agent Steel új felállása - benne az eredeti frontember, John Cyriis (1984-1988, 2010-2011, 2018-) - június elsején adott reunion-koncertet, a németországi Metalheadz Open Air fesztiválon (Oberndorf am Lech). A koncerten többnyire az első három, klasszikus Agent Steel albumról hangzottak el dalok, de felcsendültek a következő stúdiólemez, a 'No Mercy From The Godz' egyes nótái is.

A 'No Mercy From The Godz' album megjelenése 2019. október 18.-ra várható. Az albumon az Agent Steel "valahavolt legkiválóbb felállása" mutatkozik be. A banda "erősebb, gyorsabb és kiforrottabb, mint valaha"!

A jelenlegi felállást - Cyriis mellett - Nikolay Atanasov gitáros, valamint az eredeti pengetős, Bill Simmons alkotja (ez utóbbi a '80-as évek elején játszott a bandában, még a los angelesi klub-korszakban). Basszusgitáron szintén egy régi ismerős, Joe McGuigan (Gama Bomb), dobokon pedig Dennis Kruse Strømberg szerepel.

John Cyriis - aki három klasszikus albumon ('Skeptics Apocalypse', 'Mad Locust Rising', 'Unstoppable Force') énekelt - meglehetősen elégedett az új felállással - elmondása szerint ez a csapat "eleget tesz a banda örökségének és méltó módon viszi tovább azt.

Hamarosan jönnek a friss hírek, bejelentések az album, a tagok és a 2019-es / 2020-as turnék kapcsán...

Az Agent Steel legutóbb 2007-ben adott ki albumot, 'Alienigma' címen (Mascot Records). Ezen a lemezen Bruce Hall (Steel Prophet, Psychosis, Grinchfist) énekel.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás