Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLOOD OF ANGELS - új dalt mutatott be a floridai melo-death banda: 'Miscreant Deeds Of Loki'


2019-01-28

A Jacksonville-ből származó Blood Of Angels együttes dalszöveges videó formájában is közzétette új single-dalát.

A Blood Of Angels olyan legendák hatása nyomán játssza dalait, mint a Dark Tranquility, a Slayer, az Iron Maiden, az Amon Amarth, a Dying Fetus és a Morbid Angel; de persze sajátos, egyedi témáikat, jellegzetes zenei betéteiket is hozzáteszik az elegyhez. A Blood Of Angels minden tagja “egy oldalon áll” - mondta Aaron Robinson szólógitáros, aki három zenésztársával közösen azonos muzikális vízióikat dédelget. A floridai négyes tehát vérbeli death metal zenét játszik - némi black metal-beütéssel -, dallamokban igencsak gazdagon.

A banda 2017-ben adta ki debütáló EP-jét, a 'Rise of the Fallen Gods'-ot; most pedig egy vadonatúj single-dalt jelentettek meg, 'Miscreant Deeds Of Loki' címen. Az új szám megvásárolható digitális formában, valamint elérhető szöveges videón, a lenti lejátszón.

A zenekar felállását Chris Iibucha énekes, Aaron Robinson gitáros, Jonathan Rushford dobos és Maggot basszusgitáros alkotja.

Bővebb infók a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás