Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Debütáló lemezét adja ki júniusban a kolozsvári LEFT HAND PATH zenekar - itt a bandáról elnevezett dal!


2019-06-03

A román progresszív extrém metal banda, a Left Hand Path bemutatkozó EP-je 2019 nyarán lát napvilágot.

A 2014-ben alakult Left Hand Path felállása mostanra véglegesült; így minden akadály nélkül elkészülhetett a csapat debütáló mini-albuma, ami a Loud Rage Music kiadó jóvoltából fog megjelenni CD-n és digitálisan, 2019. június 17-én, az alább látható, Alexandru Das által készített borítóval.

A Left Hand Path felállását Szenasi Attila basszusgitáros vezeti, aki nagyjából tíz éven keresztül játszott a világszerte is ismert Negura Bunget zenekarban, valamint a brutál-death metalista Malpraxis-ban. Mellette José Morales dobos adja a ritmus-szekciót - ő egy dél-amerikai zenész, aki korábban a Marchosias és a Dark Aevum zenekarokban fordult meg. Az egyik gitáros Ádám András (The Hourglass, Toy Machines), a másik pedig Wagner Tamás (aki a Malpraxis-ban gitárok, a Spiritual Ravishment-ben pedig basszusgitáron játszott). A mikrofon mögött Cristian Aionese, a Malpraxis társ-alapítója / a Skullp ex-vokalistája áll, akinek "hangja garantáltan leszaggatja a hallgatók fejét".

A tracklista:
01. Intro
02. The Hole In Man
03. Cognitive Ills
04. Egoschism
05. Left Hand Path
06. Greater Than Us

A debütáló EP előrendeléséről bővebb infók itt találhatók. Alább kedvcsinálóképpen megízlelhetjük, mire számíthatunk; méghozzá az 'Egoschism' dal videoklipje és a 'Left Hand Path' szöveges videója révén:

Bővebb infók, hírek a bandáról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás