Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG
Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

RESTLESS SPIRITS néven alapított új all-star projektet a Lords Of Black gitárosa, Tony Hernando


2019-01-29

A medridi székhelyű Lords Of Black zenekar szólistája, Tony Hernando és új projektje, a Restless Spirits tavasszal adja ki debütáló albumát, a Frontiers Music Srl jóvoltából.

Tony ezúttal eltávolodik a tőle megszokott power / heavy metal vonaltól, és bemutatja, hogy képes "intenzív és dallamos hard rock-himnuszok, valamint gyönyörű balladák" megalkotására is.

A 'Restless Spirit' albumon olyan neves vendég-énekesek jutottak szerephez, mint Deen Castronovo (Revolution Saints, The Dead Daisies), Johnny Gioeli (Hardline), Dino Jelusic (Animal Drive), Kent Hilli (Perfect Plan), Diego Valdez (Dream Child) és Alessandro Del Vecchio (Hardline) - ez utóbbi producere is az albumnak.

Tony elmondta: "Az elkövetkezendő hetekben közzéteszem a további infókat, ízelítő videókat és hang-klipeket eme új, izgalmas projekt kapcsán. Remélem, élvezni fogjátok ezt a zenei kalandot!".

Hernando eredeti bandájából, a Lord Of Black-ből január elején lépett ki a Ritchie Blackmore-féle Rainbow jelenlegi énekese, Ronnie Romero. A Lords Of Black 2014 és 2018 között három nagylemezt rögzített Romero-val.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás