Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BRICK BY BRICK - hetedik stúdiólemezével tért vissza a new yorki hardcore banda; itt az új klip!


2019-02-27

A Brick By Brick hetedik nagylemezét 'Hive Mentality' címmel február 22-én adta ki az Upstate Records.

A Brick By Brick felállását Mike Valente gitáros, Andy Parsons basszer, Ray Mazzola (Full Blown Chaos) énekes és James Muller dobos alkotja.

A new yorki hardcore-színtér veteránjának számító Brick By Brick új albuma, a 'Hive Mentality' "egy hatalmas csatakiáltás a világ minden borzalmas történése felé", egyben "egy súlyos igazságügyi és zenei kinyilatkoztatás". Az album címadó dala - amiben Jessica Pimentel, az Alekhine's Gun énekesnője / az Orange is the New Black színésznője vendégszerepel - konkrétan felvázolja a dalok üzenetét: "Get the fuck out of the way or get trampled". Ezen kívül egy 'Bar Is Open' című szám is felkerült a lemezre, ami tökéletesen összefoglalja, miről szól a Brick By Brick zenekar: "We live to drink / We love to fight / We bring the party / Rage through the night". Ezeket a sorokat nem más énekli, mint Tony Foresta (Municipal Waste, Iron Reagan), aki mellett a The Acacia Strain-ből ismert Vincent Bennet erősíti meg a 'Hive Mentality' illusztris vendég-felállását (ő az 'In The Ruins') dalban játszik szerepet). A lemez mindezen kívül tartalmaz egy ütős Motörhead-feldolgozást ('Iron Fist') is, "ami előtt talán még maga Lemmy is megemelné a kalapját".

Az új lemez producere Jason Bourdeau volt. A felvételek az Albany-beli Overit Media Stúdióban zajlottak. Az utólagos hangtechnikai munkákat a legendás Alan Douches végezte el, a West West Side Music Stúdió falai között.

A tracklista:
01. Hive Mentality feat. Jessica Pimental (Alekhine’s Gun/actress)
02. Bad Sign
03. Toe To Toe
04. Battleground
05. Bar Is Open feat. Tony Foresta (Municipal Waste/Iron Reagan)
06. Never To Wake
07. In The Ruins feat. Vincent Bennett (The Acacia Strain)
08. Slave To The Grind (Skid Row feldolgozás)
09. Iron Fist (Motörhead feldolgozás)

Íme az album címadó dala és az 'In The Ruins' - amiben a The Acacia Strain énekese, Vincent Bennett vendégeskedik - című szám szöveges videója:

Újabban megjelent a 'Bar Is Open' dal videója is, amit Tony Forestával (Municipal Waste, Iron Reagan) közösen forgattak, Kim Cangemi rendezésében. A klipben vendégként tűnik fel Mitts (ex-Madball) és Jimmy Gestapo (Murphy's Law) is.

Az alábbi videóban a Brick By Brick a 'Hive Mentality' lemezbemutató buliját promótája, amit február 22-én rendetnek meg, a new yorki Clifton Parkban, az Upstate koncertcsarnokban (ahol fellépett a Dying Fetus is).


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás