Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A Royal Hunt jelenlegi és egykori tagjai alapították az N'TRIBE zenekart - áprilisra várható a debütáló lemez


2019-03-06

A "modern classic rock" zenében utazó N’Tribe együttes 'Root 'N' Branch' címmel jelentette be debütáló EP-jét, amit április 19-én ad ki a NorthPoint Productions.

Az N'Tribe (ami a Nordic Tribe kifejezés rövidítése) 2018-ban jött létre, három egykori és jelenlegi Royal Hunt tag - André Andersen, Jonas Larsen és Henrik Brockmann közreműködésében. A három professzionális muzsikus a Royal Hunt mellett azonban számos más, neves projektben, bandában is fontos szerepet vállalt az évek során - nevük mögött összesen több százezer eladott album és megszámlálhatatlan világkörüli turné szerepel.

Az új banda közleménye így szól: "Nagyon büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük: április 19-én jelenik meg első EP-nk, a 'Root 'N' Branch'! Reméljük, élvezni fogjátok sajátos, “kortárs classic rock” zenénket, ami garantáltan hosszú időre megszállja a dobhártyáitokat".

A tracklista:
01. Staring Down The Barrel
02. Down On My Knees
03. What Goes Around Comes Around
04. Paint It Black

Hang-klipeket és bővebb infókat a projektről az ntribe.dk oldalon lehet találni. Lentebb meghallgatható és videoklipen megtekinthető a banda debütáló single-dala, a 'Staring Down The Barrel':


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás