Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Hamarosan megjelenik a finn TYRANTTI zenekar debütáló lemeze - itt a 'Rikotaan Äänivalli' című videoklip!


2019-01-31

A három-tagú finn metalbanda, a Tyrantti február 8-án jelenteti meg első lemezét, a Playground Music kiadó révén.

A 'Tyrantti' album megjelenik CD-n, digitálisan és 180 grammos bakeliten is. A rendeléssel kapcsolatos infók itt találhatók meg.

A debüt-album megjelenésének örömhíre apropójából a banda bemtuatta új single-dala, a 'Rikotaan Äänivalli' hivatalos videoklipjét. A '80-as évekbeli Judas Priest és a korai Iron Maiden-klasszikusok által ihletett 'Rikotaan Äänivalli' [magyarul: "Törjünk át minden hang-gátat"] a 'Tyrantti' album egyik leendő közönség-kedvenc nótája. A videoklipet a Helsinki-beli Balansia Films stábja rendezte, Matti Ruottinen és Mitro Härkönen irányítása alatt.

A Tyrantti énekes-basszusgitárosa, Nahka-Sami így nyilatkozott: "A 'Rikotaan Äänivalli' című dal minden ember gyermekkori vágyálmát mutatja be; egy Top Gun-szerű, harci repülő vezetését. Maga a szám három percnyi masszív, pörgős gitár-shredből, Rob Halford-felé vokálokból és együtténeklős refrénekből áll. Klasszikus Tyrantti-anyag. És persze a videoklip sem kispályás!".

Bővebb infók a Tyrantti zenekarról és az albumról a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás