Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [382. rész]


2019-02-06

A modernkori melo-death színtér egyik kiemelkedő csapata játszik rovatunk 382. részében.

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 382. rész

FRAGMENTS OF UNBECOMING - 'Dismal'

A Fragments Of Unbecoming egy német melodic death metal banda, ami Laudenbach városában alakult a 2000-es évben. Az együttes nevét egy Edge Of Sanity dal, a 'Darkday' szövege ihlette. A zenekar gitárosa, Sascha Ehrich egy világhírű grafikus, aki többek közt olyan bandák lemezborítót tervezte, mint a Necrophagist.

A Fragments Of Unbecoming tíz év alatt, 2002 és 2012 között négy nagylemezt és egy EP-t adott ki.

A Fragments Of Unbecoming - melynek tagja Sam Anetzberger (Dead Eyes Sleeper) énekes és Stefan Weimar (ex-Veneral Disease) gitáros is - hat évvel a 2012-es 'The Art of Coming Apart: Chapter V' album megjelenése után jelentkezett nemrég új anyaggal, 'Perdition Portal' címen.

A banda új műve "tágra nyitja a kapukat a legmélyebb sötétség és a múlt árnyai előtt. A Fragments Of Unbecoming hat év alatt megírta és megszülte karrierje újabb fejezetét. A 'Perdition Portal – Chapter VI' a “Karmazsinvörös Melodic Death Metal-művészet” újabb kiemelkedő alkotása, amit rengeteg új nüansz tesz minden eddiginél sokoldalúbbá".

A 2018 májusában az Apostasy Records jóvoltából megjelent album keverését és maszterizálását Kristian Kohlmannslehner (Aborted, Benighted, stb.) végezte el.

Íme az új lemez tracklistája és borítója:

01. Dismal
02. Towards the Leaden Sky
03. Golgotha
04. Shadowfathers
05. Perdition Portal
06. Treacherous Grounds
07. Abyssphere
08. All Light Swallowed
09. Morbid Divinity
10. Calamity Choir

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.


1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [382. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás