Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE INFECTION - bejelentette debüt-albumát a new yorki hard rock banda; itt az első videoklip!


2019-02-15

A két évvel ezelőtt alakult, New York City-beli The Infection együttes kemény és modern groove-okkal, fülbemászó dallamokkal és vérbeli hard rock-himnuszokkal operál.

A The Infection egy neves hangmérnökkel, Anthony Rocky Gallo-val (John Legend, Jon Bon Jovi, The Cult) állt össze, hogy megalkossa debütáló, 'Time to Heal' című nagylemezét. A bandát olyan veterán zenészek alkotják, mint Rick Dunn (ének), Tommy Guarnieri (gitár), Santiago Helman (basszusgitár) és Vinnie LaRocca (dobok) - zenéjüket pedig "jelentőségteljes, gondolatokat ébresztő hard rockként" jellemzik.

A szándékunk az, hogy a rajongók átérezzék, újra és újra átéljék azokat az élményeket, melyeket bandánk dalszövegei, dallamai, riffjei és ritmusai gerjesztenek” - mondta Dunn. “Olyan nincs, hogy az élet vagy csak lehagoló, vagy csak örömteli lenne... Az emberek hullámvölgyeket élnek át; mi pedig ezeket az érzelmi fordulatokat igyekszünk zenébe átültetni, hogy legyen mibe kapaszkodniuk a hallgatóknak”.

Rocky-val teljesen más ütemben zajlott a munka, mint bárki mással a múltban” - folytatta a frontember. “Ő arra kényszerített minket, hogy újra és újra vegyük fel a dalokat - addig, amíg a legjobb nem lesz... ahelyett, hogy visszamenőlegesen átkeverte volna az adott hibákat. Eleinte nem voltunk biztosak benne, hogy ez így működőképes, de végül éppen ezáltal lett tökéletesre csiszolt és nyers a lemez hangzása”.

A 'Time to Heal' album március 8-án jelenik meg, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Consequences
02. Here We Go Again
03. Hate To Lose
04. The Brave
05. Waiting
06. For One Night
07. Vagrant
08. Time To Heal
09. There Goes The World
10. Waiting (Radio Edit)

Az album első single-dala, a 'Consequences' február 15-én jelent meg videoklipen, amit Eric DiCarlo (SquareUp Studios) rendezett. A dal és a kisfilm a "ki mint vet, úgy arat" mondás koncepcióján alapszik.

Életünk során mindannyian tettük olyat, aminek meg kellett fizetnünk a következményeiért” - közölte Dunn a 'Consequences' kapcsán. “Ez az első hivatalos single-dalunk, aminek révén - remélhetőleg - a rajongók is átérzik, miről is szól ez a banda...".


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás