Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

RED DEATH - új lemezszerződést kötöttek a washingtoni crossover thrasherek


2019-02-10

A Century Media Records ajánlott több albumra szóló szerződést a Washington DC-ből származó Red Death zenekarnak.

A 'Master of Puppets'-érás Metallica, az 'Animosity'-érás Corrosion Of Conformity, a Discharge és alapvetően a 80-as évekbeli thrash-színtér által ihletett Red Death 2013-ban született meg, egy "pince jam-session" alkalmával. Connor Donegan (Genocide Pact) dobos, Ace Mendoza gitáros és Chad Troncale frontember alkotja az alap-magot.

A Red Death rövid idő alatt óriási underground-kedvenccé nőtte ki magát - pláne miután megjelent a 2015-ös 'Permanent Exile' album, amivel körbeturnézták az USA-t (többek közt a Power Trip, az Iron Reagan, a Municipal Waste, az Exodus és az Obituary előzenekaraként) és Európát is (a Foreseen társaságában).

2017-es 'Formidable Darkness' albumukon már új felállás szerepelt; lévén Troncale a mikrofon mellett a basszusgitárt is felvette; másod-gitárosi posztra pedig beszállt az Enforced pengetőse, Will Wagstaff.

A Red Death - intenzív élő performanszai és acélos hangzású lemezei révén - rendre bebizonyítja, hogy aligha akad kihívójuk a modernkori crossover / thrash-színtéren. 2019-ben a csapat visszatér egy vadonatúj albummal: harmadik nagylemezük kiadása végett pedig a Century Media Records igazolta le őket.

Új, egyelőre cím nélküli albumuk várhatóan az év második felében jelenik meg. Erről bővebb infók hamarosan...

2019 áprilisában ismét a Power Trip előzenekaraként járja az USA nagyvárosait a banda. A körút beosztása a Red Death Facebook-oldalán érhető el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás