Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BLOODMOON RITUAL - új bandában egyesültek az Exodus, a Sacred Reich és a Dark Angel egykori tagjai


2019-02-11

A Bloodmoon Ritual egy új zenekar, ami "metal, a groove, a thrash és a rock and roll tökéletes hibridjét" prezentálja.

Kétségkívül a “szuper-group” kifejezés a legalkalmasabb eme új együttes jellemzésére. Elég csak azt megemlíteni, hogy a Bloodmoon Ritual-t az a Rob Dukes énekes vezeti, aki 10 keresztül állt a legendás Exodus élén. Mellette továbbá ott van Greg Hall is, aki több mint 25 éven át volt a veterán Sacred Reich együttes dobosa.

A Bloodmoon Ritual gitárosa és basszusgitárosa egy los angelesi kult-legenda, a Dark Angel két tagja, Eric Meyer és Michael Gonzalez. A felállást egy virtuóz gitáros, Chris Cannella teszi teljessé, aki emellett az Autumn’s End zenekar frontembere is.

A Bloodmoon Ritual tagjai tehát többéves tapasztalattal, hatalmas zenei múlttal rendelkeznek - nevükhöz a metal-világ néhány legnagyobb klasszikusa köthető. Ennek megfelelően, ez az új banda minden bizonnyal hatalma alá hajtja az egész zenei világot a 2019-es év (és az elkövetkezendő esztendők) folyamán!

Hamarosan jönnek a friss hírek, bejelentések...


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás