Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

'Hostile Defiance' címmel adta ki ötödik nagylemezét az EXUMER - itt az új klip, a 'King's End'!


2019-05-24

A veterán thrash metal csapat új albumát április 5-én adta ki a Metal Blade Records.

A 'Hostile Defiance' pontosan azt adja vissza, amit a lemez címe ["Barátságtalan ellenszegülés"] tükröz. Egy 42 perces, agresszív thrash-attakra kell számítani, a Pokol legmélyéről. Ez a lemez ettől függetlenül jóval változatosabb és dinamikusabb a korábbiakhoz képest.

"Az volt a célunk, hogy zeneiség tekintetében fejlesszük magunkat: még több dallamos zenei elemet vonultassunk fel; a ritmusokat tekintve pedig még nagyobb legyen a változatosság" - nyilatkozta Mem Von Stein énekes. "Ezúttal bátrabban alkottunk; így dalaink hagnzása még frissebb, még relevánsabb lett. Ez az album tehát bőven megállja a helyét a jelenkori thrash-színtéren is, és egyáltalán nem hat nosztalgikusan. Kihívást állítunk a hallgatók elé: nem szabad elkényelmesedniük egyetlen specifikus feeling, vagy tempó mellett...".

A 'Hostile Defiance' albumon harmadik alkalommal dolgozik együtt Dennis Koehne (Sodom, Melechesh) producerrel a banda. Az új dalokat egy dortmundi és egy frankfurti stúdióban vették fel, "szuper-pozitív hajtóerejű munka-körülmények között".

A tracklista:
01. Hostile Defiance
02. Raptor
02. Carnage Rider
03. Dust Eater
04. King's End
05. Descent
06. Trapper
07. The Order Of Shadows
08. Vertical Violence
09. Splinter
10. He's A Woman - She's A Man (Scorpions feldolgozás / CD bónusz track)
11. Supposed To Rot (Entombed feldolgozás / CD bónusz track)

Az új album első single-dalai, a 'King's End' és a 'Hostile Defiance' lentebb elérhetők hivatalos audió / videoklip formájában, amit a neves borító-művész / grafikus Costin Chioreanu (At The Gates, Voivod, stb.) készített - egyúttal ő tervezte a 'Hostile Defiance' fedelét is.

A 'King's End' dal május végén megjelent hivatalos videoklipen is. A kisfilm a nyolcvanas / kilencvenes évek MTV/Headbanger's Ball-érájának vizualizációi előtt tiszteleg. A videó rendezője és szerkesztője Goreminister volt. A forgatás Németországban, Essen-ben zajlott, az Exumer legutóbbi európai turnéja során.

Alább elérhető a teljes album-stream is:

Az album rendelési infói az alábbi képre kattintva érhetők el:

Az Exumer az album megjelenését megelőzően és követően Európában turnézik. A körút beosztása itt érhető el.

A zenekar jelenlegi felállása így néz ki:

Mem V. Stein - ének
Ray Mensh
- gitár
T. Schiavo - basszusgitár
Matthias Kassner - dobok
Marc B. - gitár

Az Exumer legutóbbi, 'The Raging Tide' című nagylemeze 2016 januárjában jelent meg, szintén a Metal Blade Records jóvoltából - erről bővebben itt írtunk.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás