Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

INFECTED RAIN - új videoklipet mutatott be a moldáv metalbanda


2019-06-12

A Moldovából származó Infected Rain zenekar "távol áll napjaink megcsinált, agyongyártott metalbandáitól. A csapat egyedi stílusa a modern metal műfajt járatja a csúcsra".

Az öttagú Infected Rain együttes a Napalm Records kiadóval kötött nemrég lemezszerződést. Ennek kapcsán a következő híreket közölte a banda: “Helló mindenki! Örömmel jelentjük be, hogy innentől fogva a Napalm Records kötelékébe tartozunk! Igen, végre találtunk egy lemezkiadót! Az elmúlt 10 év során független bandaként dolgoztunk, és csak a csodálatos rajongóinknak köszönhetően sikerült életben maradnunk. Ezért nagyon hálásak vagyunk Nektek! Örömmel vágunk most bele egy új kalandba, aminek révén majd még több koncertet bonyolíhatunk le, még több zenét kreálhatunk az Infected Rain színeiben".

"Egyúttal szeretnénk bemutatni egy vadonatúj videoklipet, ami soron következő albumunk 'Passerby' című számához készült. Ez az első dolog, amit kiadunk a Napalm Records támogatásával. Élvezzétek hát az új single-dalt!”.

Az is kiderült, hogy az új Infected Rain album 'Endorphin' címmel jelenik meg 2019 második felében. Erről bővebb infók hamarosan... de addig is tekintsük meg az új, 'Passerby' című single- hivatalos klipjét:

Újonnan megjelent a 'The Earth Mantra' című szám hivatalos videója is, amit a tagok így kommentáltak: "Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb single-dalunkat! A 'The Earth Mantra' egy olyan dal, amit bolygónk ekológiai problémáinak szentelünk. A Föld a mi hazánk, a mi anyánk; ezért úgy érezzük, hangosan ki kell nyilvánítanunk, mit gondolunk, miben hiszünk és miért aggódunk ezzel kapcsolatban. Mindez szimpla választás kérdése. Paraziták akarunk lenni, vagy egy szebb jövő képzelünk el erre a világra?!".

A Lena (ének), Vova (basszusgitár), Seriy (gitár), Vidick (gitár) és Eugene (dobok) alkotta Infected Rain március elsején indult európai turnéra. A jövőbeni beosztás itt található meg.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás