Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

Debütáló nagylemeze kiadására készül a dán PECTORA zenekar - itt az 'Untaken' című videoklip!


2019-04-11

Jegyezzük meg a nevet, mivel nagy esély van rá, hogy 2019-ben a Pectora lesz az új világ-szenzáció!

A Pectora abból az országból származik, ahonnan annak idején a legendás King Diamond, a Pretty Maids és a Volbeat is indult. Most tehát egy újabb leendő nagy név tűnt fel a dán heavy metal-színtéren.

A Pectora eredetileg 2013-ban alakult, Roskilde városában. 2014-ben adták ki bemutatkozó demójukat, a 'Burgeon of Hate'-et, majd három évvel később a 'Redemption' című EP-t. Ezek vezettek bombasztikus debütáló albumuk, az 'Untaken' megalkotásáig. Az első nagylemez 2019-es kiadását a szintén dán Mighty Music cég vállalta el.

Az 'Untaken' albumot maguk a banda tagjai producelték és keverték; méghozzá Németország egyik elsőszámú hangmérnöke, az Orden Ogan-ból ismert Sebastian “Seeb” Levermann (Orden Ogan, Rhapsody Of Fire, Riot V & Brainstorm) közreműködésében. A lemez felvételei a Greenman Stúdióban zajlottak.

Az 'Untaken' album vérbeli heavy metal-himnuszokkal van tele. Mindezt modern és tökéletesre csiszolt produkció övezi. A Pectora végre beigazolja, hogy a heavy metal műfaj 2019-ben is aktív erőt képvisel! Az old-schoolt a new-schoollal ötvöző, nyolc-számos 'Untaken' alapját erős riffek, felejthetetlen dallamok és bomasztikus, fülbemászó refrének adják.

Aki szereti a klasszikus metalzenét, a thrash-t, a power metalt vagy a hard rockot, annak garantáltan az új kedvence lesz a Pectora!

A tracklista:
01. Untaken
02. Collide
03. Haunted Memory
04. The Fare
05. Running Out Of Days
06. Unkindled Flame
07. No Regrets
08. The Arrival

A Mighty Music kiadó május 3-án dobja piacra az 'Untaken' albumot, CD-n, LP-n és digitális változatban. Az első ízelítő, az 'Untaken' dal hivatalos klipje itt elérhető:

Újonnan megjelent a 'Collide' dal videoklipje is:

A lemez megjelenését egy skandináv / német promóciós turné övezi (amit az amerikai Them zenekar társaságában bonyolítanak le). A banda aktuális turné-beosztása az alábbi plakáton tekinthető meg:

A Pectora felállását Kenneth Steen Jacobsen énekes, Morten S. Nielsen és Søren Weiss Kristiansen gitárosok, Laurids Leo Münier basszusgitáros és Nicolas Kraunsøe Frandsen dobos alkotja.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás