Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

MUSKET HAWK - itt az amerikai sludge-grind banda új dala, a 'Hexagon'!


2019-02-20

A Baltimore-beli Musket Hawk zenekar 2019. március 29-én adja ki régóta várt, harmadik albumát. Az 'Upside of Sick' az Unholy Anarchy Records jóvoltából lát napvilágot.

Az "extrémitás mélységeit feltérképező" Musket Hawk zenekar ezúttal is "a rajongók és a gyanútlan áldozatok elméjére" kíván nyomást gyakorolni. 'Upside of Sick' című albumuk egy "sludge-elemekkel felszerelt, kaotikus grindcore-anyag, amit punk-aura vesz körül". "Ragadj meg egy elmozdíthatatlan tárgyat, és kapaszkodj belé, ha kedves az életed!"

A lemez borítóját G Fry tervezte. A felvételek és a keverés Kevin Bernsten hangmérnök közreműködésében zajlott, a Developing Nations Stúdió falai között; az utólagos munkálatokat pedig a Chicago-i Electrical Stúdióban és a dél-karolinai Jam Room-ban végezték el. A maszterizálásért a neves Brad Boatright (Converge, stb.) felelt.

A tracklista:
01. Roidhead Swindler
02. Hexagon
03. Dios Mio
04. Punk Rock Ruined My Life
05. Bad Times
06. Uncouth

A 'Hexagon' című tétel lentebb meghallgatható.

A Musket Hawk korábban olyan előadók oldalán állt színpadra, mint a Windhand, a Church Of Misery, a Noisem, a Masakari és a Primative Man. A turnék a jövőben sem állnak le - állandó partnereik, az Unholy Anarchy Records (Baltimore, MD) és a Goodtimes Records (Ausztrália) folyamatosan szervezik a körutakat. Bővebb infók a bandáról és a jövőbeni koncertekről a Facebookon olvashatók.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás