Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

12 éves szünetet szakít meg új albumával a VAINGLORY együttes - hallgass bele az új dalokba!


2019-04-09

Az amerikai power metal banda - melynek énekesnője Kate French (Chastain), gitárosa pedig Corbin King - hosszú évek után friss hírekkel szolgált.

"Az új Vainglory CD... VÉGRE elkészült! Jelenleg az amerikai megjelenési dátum belövése, a jogi ügyek intézése és a digitális példányok licenszelése zajlik" - közölte a Vainglory zenekar, ami 2014 óta több-kevésbé inaktív volt.

Mint most kiderült, a banda visszatérő albuma 'Manifesting Destiny' címmel jelenik meg, Európában 2019. április 25-én, a Rebellion Records révén.

Friss hírek, az album munkálainak beszámolói, a banda Facebook-oldalán találhatók. A lemez egyes dalaiba itt lehet belehallgatni.

A Vainglory 2007 áprilisában adta ki legutóbbi albumát, amit egyenesen a bandáról neveztek el. Kate French énekesnőnek - aki 1995 és 2004 között volt tagja a legendás Chastain zenekarnak - ez volt az eddigi egyetlen lemeze a bandával, mivel őt megelőzően Ted Brasier (Grimlock, Liquid Nation) énekes vezette a felállást - a debütáló, '2050' című Vainglory albumon (ami 2001-ben jelent meg) az ő hangja hallható.

A zenekar jelenlegi felállását - French mellett - Jerry Tharp és Corbin King (ex-Kinrick, ex-Briton Rites) gitárosok, valamint Peter Fjallstrom basszusgitáros alkotja. Azt egyelőre nem tudni, ki fog dobolni a banda visszatérő albumán.

Alább megtekinthető a Vainglory legutóbbi videoklipje, ami a 'Ballistic' című, hivatalos ki nem adott dalhoz készült:


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás