Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Új helyre költöztünk! Új címünk: Újházi Ede utca eleje (Kossuth utca felől).

Hírek

ANOMALISM - új szöveges videót mutatott be a kanadai tech-death banda


2019-02-28

A "Winnipeg zord és fagyos mezejéről" származó Anomalism 2018-ban alakult. A kanadai tech-death csapat első albuma, a 'Parasitic Spawn' EP idén januárban jelent meg.

A "gyerekkori rémálmok és a hideg, hófödte északi tájak" tematikájára alapozott 'Parasitic Spawn' EP kifejezetten ajánlják a The Black Dahlia Murder, a Psycroptic és a The Faceless rajongóinak.

"Bízunk benne, hogy zenénkkel élvezhető, ugyanakkor brutális hallgatói élményt tudunk nyújtani a közönségnek. Egy olyan albumot igyekeztünk letenni az asztalra, amit szívesen hallgat mindenki egy pohár bor, esetleg egy scrabble-játék mellett. Vagy éppen csak azért, hogy ezzel rémissze el a nagyszüleit... Komolyra fordítva a szót: izgalmas hallgatói élményt szerettünk volna elérni ezekkel a dalokkal; olyasvalamit, amihez valamilyen formában mindenki kötődhet. Hogy sikerült-e mindezt elérnünk...? Majd ti megmondjátok!".

Íme a 'Vicious Fiction' című szám újonnan megjelent szöveges videója:

Bővebb infók az Anomalism zenekarról a Facebookon érhetők el.


Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás